Mac lustre lipstick flamingo

IMG_8760

Inmiddels telt mijn make-up collectie al 8 mac lipsticks maar dat weerhoud me niet om een nieuwe aan te schaffen. De afgelopen tijd kocht ik veel donkere kleuren maar toen ik deze kleur zag wist ik dat ik deze ook moest toevoegen aan mijn collectie.

IMG_8752

De huls is zoals altijd weer mooi en chique. Ik vind een huls erg belangrijk, hoe mooier de huls hoe sneller ik de lipstick er bij pak. Nu moet ik wel toegeven dat ik al snel neig naar mijn MAC lipsticks, ik ben dol op dit merk.

IMG_8756

De kleur die ik moest hebben is flamingo. Flamingo is een lustre lipstick, een lustre lipstick geeft een dunne tot medium kleur dekking met een glanzende finish. Ik ben enorm benieuwd naar de lipstick, ik hoop dat er wel degelijk iets overkomt van de kleur en dat het niet naar een lippenbalsem toe neigt.

IMG_8759

De kleur is om verliefd op te worden en past perfect bij de naam. De lipstick is net zo roze/koraal als een flamingo, yes! Aangezien ik al helemaal klaar ben met de winter vond ik dit de geschikte kleur om me alvast voor te kunnen bereiden op de lente.

IMG_8778

Op de swatch geeft de lipstick vrij veel kleur en glans af, precies waar ik op hoopte.

IMG_20150125_194338

Oh wat hou ik van deze subtiele roze kleur. Op mijn lippen is de kleur minder intens maar dat was al te verwachten aangezien het een lustre lipstick is. De lipstick voelt enorm zacht en verzorgend aan op mijn lippen. Wel merk ik dat ik voor het gebruik nog even flink mijn lippen moet scrubben want de lipstick trekt erg snel in de lijntjes. De mooie roze kleur blijft ongeveer 2 uurtjes mooi op zijn plek zitten.

IMG_8767

IMG_8757

Ik ben weer een pracht exemplaar rijker. Alhoewel ik enorm felle kleuren gewend ben vind ik het wel weer is fijn een subtielere kleur te dragen. Ik krijg zelfs complimenten van mijn man, daar doen we het natuurlijk voor!

Mac lustre lipstick flamingo kost 19 euro en is te koop bij de MAC verkooppunten.

Heb jij al ervaring met een MAC lustre lipstick? Zo ja, welke?

 

Comments

  1. says

    Mooi kleurtje! Ik wil ooit ook graag een MAC lippenstift kopen! Een vriendin van me had een prachtig rode kleur gekocht laatst en hij dekt ontzettend goed!

  2. says

    Mooi kleurtje! Ik wil ooit ook graag een MAC lippenstift kopen! Een vriendin van me had een prachtig rode kleur gekocht laatst en hij dekt ontzettend goed!

  3. says

    Wauw wat een mooie kleur zeg! Ik houd echt van dit soort subtiele kleurtjes die je toch kunt zien; vind het ontzettend verzorgd staan, maar het past ook bij veel looks 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *