MAC Sheertone shimmer blush plum foolery

IMG_5245

Met de kerst ben ik verwend met een aantal prachtige cadeautjes, waaronder een MAC blush. Mijn moeder koos de MAC blush helemaal zelf uit en verraste mij met dit mooie cadeau. De kleur was voor mij nog vrij onbekend, maar verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Kijk je mee?

IMG_5232

Oke, om mijn moeder een klein beetje op weg te helpen maakte ik een lijstje met een aantal blushes die mij aanspraken. De kans is namelijk groot dat ik een kleur al zou hebben als ik haar zelf helemaal haar gang zou laten gaan en dat zou zonde zijn. Uiteindelijk koos mijn moeder de blush Plum Foolery uit. Zelf heb ik deze naam wel eens voorbij horen komen, maar verder was de kleur nog vrij onbekend. Bij het maken van mijn lijstje zocht ik swatches op en daar sprak de kleur mij enorm aan. Er zijn overigens weinig (Nederlandse) reviews te vinden, dus het is voor mij extra leuk om deze kleur aan jullie te laten zien.

IMG_5235

Net zoals bij de MAC lipsticks hebben de blushes ook verschillende finishes. Zo zijn er matte, satijnen, maar ook shimmer blushes. De Blush die ik cadeau kreeg heeft een sheertone shimmer finish. Deze finish is mijn favoriet, want het laat een prachtige glans achter en ik ben nou eenmaal gek op glitters. Een highlighter is bij deze finish dus geen noodzaak, maar wil je echt opvallen dan kun je altijd nog wat extra highlighter aan toevoegen.

IMG_5238

Wat betreft de kleur was dit nog wel even een dingetje, want de ene keer lijkt het een bruin paarse kleur, en de andere keer neigt de kleur meer naar oud roze. Na wat gekletst te hebben met Marloes en Leonie, kwam Leonie tot de conclusie dat het donker framboos is. Ik vind het de perfecte omschrijving.

IMG_5243

De kleur is een klein beetje te vergelijken met Springsheen en Peachykeen. Plum Foolery is iets donkerder en warmer van kleur, maar heeft net als de 2 andere blushes gouden glittertjes. De kleur is perfect om in de winter mijn Sneeuwwitje wangen meer kleur te geven, maar zal ook prachtig staan op mijn zongebruinde huid.

IMG_5257

Dit keer geen swatch op mij arm, maar op mijn vinger. Op deze manier komt de kleur het beste naar voren en kun je de subtiele glans mooi zien. Ik ben overigens maar een keer over de blush heen gegaan met mijn vinger, maar hoe vaker je dit doet hoe intenser de kleur wordt. De pigmentatie is goed en de kleur is mooi op te bouwen.

IMG_5274

Ondanks dat ik de blush heel subtiel heb aangebracht met mijn blush kwast, is de kleur duidelijk te zien. Ik krijg een mooie blos op mijn wangen en er blijft een mooie glans achter. Ik vind de blush prachtig in combinatie met de lipstick Velvet Teddy (de kleur die ik op de foto draag) maar zal ook mooi staan met een felle lipstick.

IMG_5236

Ik ben blij dat mijn moeder voor deze kleur is gegaan, want ik ben nu weer een pareltje rijker. De blush kan ik het hele jaar door dragen en hoeft niet een aantal maanden weg te stoffen omdat de kleur niet past bij een bepaald seizoen. De kleur, de pigmentatie, de mooie glans, ik ben verliefd!

De MAC Plum Foolery sheertone shimmer blush is onder andere te koop bij Douglas en kost €22,50.

Was jij al bekend met Plum Foolery? Ik zou het lief vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Wauw, wat een prachtige blush! Super lief dat je deze voor Kerstmis hebt gekregen. Een prachtige aanwinst! Deze blush kende ik nog niet. Velvet Teddy vind ik trouwens zo mooi staan bij jou! Deze kleur zie ik vaak voorbij komen en hoe langer ik er naar kijk en over lees, hoe graag ik hem wil hebben. Nu komen er een aantal prachtige collecties online waaronder MAC Ellie Goulding en MAC Faerie Whispers waar ik mijn geld voor wil bewaren, haha.
    liefs

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *