MAC Toledo lipstick & lipgloss

IMG_9983

De MAC Toledo collectie ( die ontworpen is door Isabel en Ruben Toledo ) ligt nog maar net in de winkels. De collectie is toch wel erg populair door de ombre blush, maar laat dit nou net niet het item zijn waar ik benieuwd naar was. Ik ging voor een lipstick en een lipgloss. Kijk je mee?

1

De lipstick en de lipgloss zitten goed verpakt. In eerste instantie denk je dat er maar 1 kartonnen doosje omheen zit. Wanneer ik het doosje met de ogen eraf schuif komt er nog een extra wit doosje tevoorschijn.

7

Er zijn maar liefst 6 verschillende kleuren van de lipstick en ook 6 verschillende kleuren lipgloss. Het kiezen was voor mij vrij makkelijk, de lipsticks zijn allemaal voorzien van rode tinten. Gek genoeg heb ik nog geen knalrode MAC lipstick dus het werd is tijd om deze toe te voegen aan mijn collectie. De lipstick draagt de naam Tenor Voice en de lipgloss Barbecue.

6

Wat betreft de vorm van de hulzen zijn deze precies als hoe we ze gewend zijn van MAC. De vorm en de grootte is exact hetzelfde, enkel het uiterlijk heeft een eigen en origineel design gekregen. De collectie is te herkennen aan de witte hulzen bedrukt met zwarte gezichtjes en niet te vergeten de knalrode lippen. Ik vind ze helemaal leuk!

10

Op de swatches kun je duidelijk het verschil zien tussen de rode kleuren. De lipgloss ( links ) neigt wat meer naar oranje en heeft een warme ondertoon terwijl de lipstick ( rechts ) daarentegen echt rood is en een koelere ondertoon heeft.

IMG_9995

MAC Toledo lipstick tenor voice – Wauw, zo zie je maar.. mooi rood is niet lelijk! Stiekem moet ik nog een beetje wennen aan de kleur, maar wow wat voel ik me sexy met mijn intens rode lippen. De lipstick heeft een matte finish en is ( geloof het of niet ) heel makkelijk om aan te brengen. De lipstick blijft ongeveer 4 uurtjes mooi op mijn lippen zitten.

IMG_9988

MAC Toledo lipgloss Barbecue – Ik vind deze kleur helemaal leuk. De rode/oranje kleur is duidelijk te zien maar net iets draagbaarder als de lipstick. De lipgloss plakt totaal niet en is makkelijk aan te brengen. Wel is de houdbaarheid iets minder dan de lipstick, 2 uurtjes en dan moet ik mijn lippen bijwerken.

IMG_9997

Uiteraard heb ik de kleuren ook nog samen uitgeprobeerd. De lipstick krijgt een mooie natuurlijke glans wanneer ik er de lipgloss overheen draag.

8

Ik vind het een prachtige collectie. Naast dat de hulzen er super origineel uitzien zijn de kleuren ook erg vrouwelijk en sexy. Ik hou er van!

De lipstick kost €21 , de Lipgloss €19,50 en zijn te koop bij de MAC verkooppunten. Let op, het is een limited edition en het gaat hard. Mocht je nog iets willen scoren moet je er snel bij zijn!

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Comments

  1. says

    Wat een prachtige kleuren heb je gekozen! Ik was erg benieuwd naar Tenor voice hoe deze zou staan, het is echt een mooie dieprode kleur! De combinatie van lipglass en liptick vind ik ook heel mooi!

  2. says

    wauw wauw wauw ik ben verliefd. Wat staan deze kleuren je prachtig, zowel de knal rode lipstick maar ook de prachtige lipgloss, ik zeg vaker dragen!

  3. says

    Hee dat is toevallig, ik reageer net onder je foto op Instagram en zie nu je post 🙂 Hij staat je prachtig meid, goed in het zicht zetten en lekker vaak dragen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *