MAC Viva glam 2 Miley Cyrus lipstick en lipglass

2015-09-15 13.27.34

De welbekende MAC Viva glam Miley Cyrus collectie is uitgebreid naar een tweede collectie. De Viva glam 2 lipstick heeft een geheel andere kleur en finish gekregen en ook zit er uiteraard weer een lipglass bij. De eerst collectie is een groot favoriet van mij, maar zal de tweede dat ook worden?

2015-09-15 13.30.59

2015-09-15 13.28.31

De eerste Viva glam lipstick van Miley Cyrus was knal roze en al snel een groot favoriet van mij geworden. De viva glam 2 lipstick is knal rood en soms in helder licht lijkt de kleur zelfs op donker oranje. Maar niet alleen de kleur is anders, ook de finish is veranderd van romig naar mat. Nu is mat niet mijn favoriete finish, maar sinds ik de MAC prep+prime lip basis heb is het aanbrengen van matte lipsticks al een stuk fijner en worden velletjes minder benadrukt.

2015-09-15 13.33.19

De collectie heeft natuurlijk niet alleen een lipstick, maar ook weer een bijbehorende lipglass. Het design is verder niet veranderd. De lipstick en lipglass beschikken weer over de handtekening van Miley Cyrus (welke ik leuk blijf vinden) en ook van deze collectie gaat de gehele opbrengst naar naar de hulpverlening aan vrouwen, mannen en kinderen die leven met HIV/AIDS. Nu ben ik zelf geen fan van Miley Cyrus, maar de collectie en het idee dat je meehelpt aan een stichting geeft mij toch wel een happy feeling.

IMG_3067

Van de lipglass verwachtte ik al weinig kleur en pigmenatie. Er komt een kleine subtiele kleur van af en een berg vol met glitters. Ik combinatie met de lipstick, welke overigens wel enorm goed gepigmenteerd is, kan dit een leuk effect geven.

IMG_3071

De lipglass alleen vind ik zelf niet heel speciaal. Een kleine subtiele kleur blijft er achter met glitters, maar verder geeft het vrij weinig effect. De lipglass zal ik niet snel apart dragen.

IMG_3078

De lipstick daarin tegen knalt meteen van mijn lippen af. Wat een kleur en pigmentatie en stiekem begin ik soms toch wel te twijfelen over de kleur. De ene keer denk ik het is fel rood en de andere keer neigt de kleur toch net iets meer naar donker oranje. Desondanks vind ik de kleur prachtig en alhoewel de lipstick en matte finish heeft, brengt de lipstick zonder een lipbasis toch fijn aan. De substantie is romiger dan de matte lipsticks die ik gewend ben van MAC, pluspunt! De lipstick blijft gemiddeld 3 tot 4 uur zitten.

IMG_3083

Wanneer ik de lipstick en lipglass combineer wordt het geheel direct een stuk speelser. Er komt een mooie glans vanaf en de kleur word net even iets intenser door de glitters. Deze combinatie bevalt mij wel! Feeling hot hot hot. Deze combinatie blijft wel iets minder lang zitten dan wanneer ik de lipstick alleen draag.

2015-09-15 13.32.20

Of deze kleur de knal roze kleur uit de eerste Viva glam collectie kan vervangen weet ik niet, maar ik weet zeker dat ik deze kleur met veel liefde en plezier zal gaan dragen. Ik vind de collectie weer geweldig en de combinatie met de lipglass maakt het geheel helemaal af. De kleur moet overigens wel jouw ding zijn, want ik kan me zo voorstellen dat niet iedereen met knal rode lippen de straat op gaat!

De Viva glam 2 Miley Cyrus collectie is onder andere te koop bij Douglas. De lipglass kost €18,50 en de lipstick €19,50.

Zou jij met knal rode lippen de deur uit gaan? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

RelatedPost

Comments

  1. says

    Hij staat je geweldig! Bij jou is hij iets meer rood. Al zei gisteren een mevrouw op straat dat ik een prachtige rode lipstick draag, terwijl ik hem toch meer naar het donker oranje vind neigen. Ik ben er mega blij mee en misschien vind ik hem zelfs wel mooier dan Viva glam 1

  2. says

    Ik vind de lipgloss erg leuk staan eigenlijk, maar ik kan me voorstellen dat je vind dat het weinig effect geeft. Ik zelf houd ook meer van lipsticks dan van lipgloss, maar voor mij persoonlijk zou deze lipstick iets te fel zijn. Maar jij kan er wel echt mee weg komen, super gaaf!!

  3. Maxime Bouman says

    De roze is ook groot favoriet bij mij! De rode/oranje wil ik ook nog hebbem. De lipglass sla ik over vind ik niet waard voor het geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.