MAC Wash & Dry blush Hipness

IMG_20150506_151547

Het was weer zo ver, MAC bracht weer een limited editon collectie uit. Dit keer een collectie die ik niet heel spectaculair vind, maar waarvan ik toch graag een item wilde toevoegen aan mijn verzameling. Ik ging voor de blush, gewoon omdat de kleur zo mooi is! Kijk je mee?

IMG_20150506_151643

IMG_20150506_151701

De MAC Wash & Dry collectie heeft weer een aantal prachtige items in haar collectie. Toch kon ik me dit keer heel goed beheersen. Niet omdat de producten me niet aanspreken, maar omdat ik de verpakkingen niet zo denderend vind. De verpakkingen zijn mega uniek en erg zomers, maar niet mijn kleuren. Om toch mijn collectie uit te breiden bestelde ik een powder blush in de kleur Hipness.

IMG_20150506_151741

Hipness is een prachtige roze gekleurde blush. De ideale kleur voor de zomer, voor een neutraal kleurtje op je wangen. Ik hou wel van roze gekleurde blushes. Op het eerste oog lijkt de blush matt.

IMG_20150506_151524

Oh wauw, de blush geeft ontzettend veel pigment af en is goed op te bouwen. Alhoewel ik op het eerste oog dacht dat de blush matte was, komt er een heel subtiel glansje van af. Erg mooi.

IMG_0961

Ik heb de blush heel voorzichtig aangebracht voor een mooie gezonde blos op mijn wangen. In eerste instantie ging het fout, ik bracht veel te veel product aan op de kwast waardoor ik op een clowntje leek. De pigmentatie is enorm goed, dus mijn tip is; voorzichtig aanbrengen. De kleur vind ik overigens erg mooi.

IMG_20150506_161023

Alhoewel ik de verpakking helemaal niets vind, vind ik de inhoud geweldig! Ik ben blij dat ik de blush toch nog besteld heb. Hier ga ik het komende seizoen veel plezier mee hebben.

De MAC Wash & Dry collectie is online te koop bij maccosmetics.nl en bij Bijenkorf. De MAC blush Pink kost €24,00.

Wat vind jij van de blush? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

Comments

 1. says

  Oh jee, het clowntjes-effect…Thanks voor de tip, meid! Ik vind de tint prachtig! Staat je erg goed. Met name in combinatie met de prachtige lipstick die je draagt.

 2. says

  Oeh heel mooi! Altijd even uitproberen aan het begin hoeveel product je nodigt hebt he, ik heb ook welleens met clownswangen voor de spiegel gezeten haha

 3. says

  Mooie foto’s! Het lijkt me een fijn product maar de verpakking vind ik zelf ook niet zo heel mooi. Die pigment is wel heel mooi maar je moet inderdaad oppassen voor het clown effect, haha. Je lippenstift staat er ook mooi bij.

 4. says

  Echt een prachtig product! De blush kleur staat je erg leuk. Ik vind het doosje wel grappig qua kleurtjes, maar ik vind het wel jammer dat ze dit ook op de verpakking van de blush hebben gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *