Shoplog Parijs – H&M , MAC & Sephora

Zoals jullie hebben kunnen lezen en zien in de plog ben ik afgelopen weekend naar Parijs geweest. Ik heb een aantal prachtige dingen kunnen scoren. Er was veel vraag naar een shoplog, hier is die dan!

Als eerste gewoon de H&M. Natuurlijk hebben we deze winkel ook in Nederland maar toch zag ik wat items hangen die ik nog niet eerder tegen ben gekomen. Ik kocht een witte blouse voor 14,95. Op de sieraden afdeling kon ik niet kiezen, ik zag veel mooie dingen hangen maar ik besloot maar 2 sieraden mee te nemen. Ik kocht een armbandje voor 7,95 en oorbellen voor 4,95.

Iets verder op kwam ik een grote M.A.C store tegen, hier moest ik natuurlijk even naar binnen. Op mijn verlanglijstje stond nog altijd M.A.C mineralize soft & gentle. In de winkel was er nog maar 1 dus ik moest het natuurlijk mee nemen. Het is helaas wel de nieuwe verpakking.

En toen kwam ik de Sephora tegen, ik sprong werkelijk een gat in de lucht! Ik kon echt niet kiezen, maar ik heb het netjes gehouden. Ik nam een blush mee in de kleur Coral crush. De blush kost 10,95.

Ook nam ik nog een oogschaduw kwastje mee deze kost 10,95. Over de Sephora primer had ik al een aantal goede reviews gelezen dus deze moest ik natuurlijk ook mee nemen, ook de primer kost 10,95. En als laatste zag ik bij de kassa nog een make-up remover. Deze kost 3 euro.


Dat waren mijn aankoopjes. Het is niet heel veel maar ik ben er ontzettend blij mee. Geloof me, het is heel erg moeilijk om wat uit zoeken, alles is zo mooi!


Wat vind jij van mijn aankopen?

Liefs,
priscilla

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *