Shoplog Primark, MAC, Essie & Marks & spencer

Uiteraard ging ik niet met lege handen naar huis na de opening van de Primark in Den Haag. Ik scoorde een aantal leuke items bij Primark zelf maar ook nog bij een aantal andere winkels.


Dit tasje moest en zou ik hebben. Ik zie al helemaal mijn kerst outfit voor me ( die ik overigens nog ergens vandaan moet halen ) maar daar hoort natuurlijk een glamourous tasje bij. Het tasje zit helemaal vol met pailletten. Hoe bedoel je glitter en glamour!

Ook nam ik een zwarte trui mee, maar niet zo maar een trui. De trui heeft een leather effect.

Ik ben gek op blousjes en heb ze ook in alle kleuren en soorten. Deze rode blouse leek op geen enkele blouse die ik al heb en ging ook met mij mee.

Ik grijp altijd mis naar mijn fluffy sokken. Dus deze konden ook niet ontbreken.

Op mijn xmass wishlist stonden 3 nieuwe Essie lakjes van de winterlijn. Woensdag kreeg ik er al 2 van de 3 van mijn man voor ons 1 jarige huwelijk ( how sweet ). Zelf scoorde ik nog het laatste lakje Jump in my jumpstreet.

Bij Marks & Spencer is een hele grote food afdeling, erg leuk om eens te kijken! Ik nam drie soorten thee mee. Alleen de doosjes zien er al leuk uit. Ik ben benieuwd of ze ook zo lekker zijn.

En als laatste shopte ik nog wat dingen bij de mac counter. Als eerste de satin lipstick twig. Daarbij stond het lippotlood whirl erg mooi. En ik ging nog voor de blush springsheen. Uiteraard volgen er hier reviews van.

Doe jij al mee met de win actie? Je kunt namelijk een heerlijk winters verwen pakket winnen! Klik hier om mee te doen.

Comments

  1. says

    Ik besef me net dat Twig ook op mn lijstjes stond, hihi ik had hem eens gescreenshot om te onthouden, kijk nu al uit naar je review. Wauw je leather effect trui is ook al zoooo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *