Make-up Studio Green Embrace Highlighter & Eye Definer

img_9671

Mijn ontgroening met de make-up van het merk Make-up Studio is een feit. Ik ontving namelijk 2 producten uit de Make-up Studio Green Embrace collectie. De collectie voor deze herfst en winter! Kijk je mee?

img_9670

Het doel van de Make-up Studio Green Embrace collectie is om jou je individualiteit te laten omarmen. Zij geven jou groen licht om fearlessly en authentiek te zijn. De collectie bestaat uit meerdere producten; matte lipsticks, groene oogschaduw, donkere nagellak en een prachtige highlighter en een eye definer die ik zal laten zien!

Make-up Studio Lumiere Highlighting Powder Champagne Halo €24,90

img_9675

img_9677

Een rond, zwart doosje met hierop het Make-up Studio logo dik bedrukt. De verpakking zelf voelt eerlijk gezegd wat gammel aan en bij het vasthouden voelt het alsof hij uit elkaar gaat vallen. Voorzichtig doen dus! Champagne Halo is een baked highlighter en heeft een mooie, warme gloed. Qua kleur lijkt het op het eerste gezicht wat op een bronzen tint. Heel uniek, want een highlighter als Champagne Halo had ik nog niet.

img_9686

Ik ben diep onder de indruk van enkel nog de swatch. De kleur en de glans spat ervan af, prima pigmentatie! De glans is niet te aanwezig, maar toch ben ik overdonderd door het mooie effect.

img_9752

img_9750

De glans is natuurlijk fantastisch. Heel mooi, niet te overdreven en er komt een subtiele gouden gloed vanaf. De highlighter staat prachtig in combinatie met een perzik kleurige blush.

Make-up Studio Green Embrace Eye Definer Green Forest €14,90

img_9680

img_9684

De Green Forest Eye Deviner is een oogpotlood en donkergroen van kleur. Er zit een heel klein glittertje in verwerkt, maar dit is nauwelijks terug te zien. Het potloodje is uit draaibaar en aan de onderkant van het potlood zit nog een soort puntenslijper verstopt om de punt scherper te maken. Het potlood kun je aanbrengen op je waterlijn, wimperrand of op het ooglid. Het is waterproof en de kleur houdt de gehele dag. Op de foto’s hierboven draag ik een licht randje op mijn onderste wimperrand. Ik vind het effect eigenlijk niet verkeerd en het potloodje zelf werkt erg fijn.

img_9669

Het oogpotlood is verder niet heel speciaal, maar Champagne Halo springt er voor mij ver bovenuit. Het is echt een fantastische highlighter die direct in mijn favoriete mandje beland. Er gaat namelijk geen dag voorbij zonder het dragen van highlighter.

De producten zijn te koop bij de Make-up Studio winkels en online.

Ben jij ook verslaafd aan highlighter? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *