BE creative make-up be amazing eye shadow palette

Het is weer tijd voor een oogschaduw palette. Niet zomaar een palette maar een nieuwe parel voor mijn make-up stash. Afgelopen week kwam ik al een foto tegen op Instagram en toen ik het zag moest ik het palette hebben. Ik ben meteen naar de winkel gegaan en heb het prachtige palette mee genomen.

Be Creative make-up is voor mij een niet heel bekend merk. Ik heb er wel is van gehoord maar dit is mijn eerste echte aankoop. Ik kocht het palette bij ICI ParisXL. Het palette kost normaal gesproken 28,84 en is nu afgeprijsd naar 14,42.

Het palette bevat 2 kwastjes om de oogschaduw aan te brengen en in het palette zit een spiegeltje. Erg handig om mee te nemen (bijvoorbeeld op vakantie).

In het palette zitten 8 prachtige kleuren oogschaduw. Het palette is geschikt voor iedere kleur ogen. De kleuren hebben geen namen.

De kleuren hebben een prachtige pigmentatie en zijn allemaal shimmer kleurtjes. Zelfs de eerste kleur is heel duidelijk te zien.

Ik heb hier de 2 lichtste kleuren aangebracht om te laten zien hoe goed de pigmentatie is.

Ik vind het palette helemaal te gek en het is zeker zijn geld waard. Ik ben ook erg benieuwd geworden naar de andere producten van het merk BE Creative make-up. Wellicht zal je hier nog wel is een keer iets over terug zien.


Wat vind jij van het palette?


Liefs,
Priscilla


Doe jij al mee met de win actie? Je kan namelijk een Essie nagellak naar keuze winnen! Klik hier om mee te doen.

Comments

  1. says

    wauw echt prachtige kleuren en de pigmentatie ziet er heel fijn uit, ik ben heerlijk gezegd ook nog niet heel bekend met het merk. Mooie ooglook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.