Mijn zomer musthaves | 2014

We hebben al van een heleboel prachtige dagen mogen genieten. Ik heb een selectie gemaakt van producten die voor mij echt een musthave zijn met dit lekkere weer.

Het i-Divine aqua Lagoon palette van Sleek is voor mij deze zomer echt een musthave. Bij de warme dagen horen gewoon vrolijke felle kleuren, dit palette bevat zachte kleuren maar ook opvallende kleuren. Meiden die niet durven te experimenteren met felle kleuren, dit is nu je kans.

In de zomer draag ik weinig parfum, ik vind het zonde omdat ik het gevoel heb dat ik het er snel van af zweet. Ik vind het heerlijk om me meerdere keren per dag op te frissen met een body mist of body splash. Deze body mist van Victoria’s Secret is voor mij de perfecte zomer geur.

Alhoewel make-up er in de zomer niet de hele dag perfect op blijft zitten vind ik dit een prachtige kleur voor op je wangen. Als je mooi gebruind bent is dit een perfecte combinatie. Dit is pinch o’ peach van MAC. Er zijn natuurlijk ook goedkopere varianten in deze kleur.

Deze 2 prachtige pastel kleurtjes van Essie zijn mijn ultieme zomer kleurtjes. Voor degene die benieuwd zijn welke kleuren het zijn, de roze heet romper room en de paarse go ginza.

Ik ben al een enorme fan van highlighter maar in de zomer vind ik het effect extra mooi. Met de zon geeft het de highlighter nog een mooier effect op je wangen. Deze highlighter is een limited edition van Catrice.

En als laatste Vegas Volt van MAC. Mijn favoriete zomer lipstick.


Wat zijn jouw zomer musthaves?

Liefs,
priscilla

Comments

  1. says

    Leuke items. Ik vind het Sleek palette echt ontzettend gaaf, leuk die felle kleuren. De lipstick van MAC ziet er ook erg mooi uit. Eens bekijken in de winkel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *