Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine

De chubby sticks zijn op dit moment helemaal hot, ze zijn er ook al van diverse merken. Miss Sporty heeft ook lipstick potloden, zelfde effect maar toch net iets anders.

Miss Sporty heeft 5 prachtige lipstick potloden uitgebracht waarvan ik er 2 ga testen. De lipstick potloden zien er net iets anders uit dan de chubby sticks, ze zijn een stuk smaller. De verpakkingen hebben dezelfde kleur als de lipsticks. Aan de onderkant kun je heel gemakkelijk de lipstick om hoog draaien.

deLIPcious – Bubblepop
De swatches van de lippotloden vind ik er al erg goed uit zien.
Bubblepop – Wauw, wat een prachtige rode kleur. De lipstick potlood geeft een prachtige opvallende kleur af, brengt heel precies aan en er komt een mooie glans van af.
deLIPcious – En dan de mierzoete roze kleur, ook erg mooi. Deze glanst net iets minder maar geeft ook een heel mooi effect. De lipsticks voelen beide erg romig aan op de lippen.
De kleuren blijven net iets minder lang zitten dan ik gewend ben van een normale lipstick, hooguit 1,5 uur. Na wat gegeten of gedronken te hebben is de kleur zo goed als weg gevaagd.
Zoals ik al zei zitten er in de collectie 5 prachtige kleuren die 2,99 per stuk kosten. De lipstick potloden zijn te koop bij de drogist.
Wat vind jij van de nieuwe lipstick potloden van Miss Sporty?
Liefs,
Priscilla


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *