Rimmel by Kate Lasting Finish Lipsticks

Alhoewel deze lipsticks al vrij oud zijn blijven het pareltjes, de Rimmel london lasting finish lipsticks ontworpen door Kate Moss. Er zijn meerdere kleuren die het top model heeft uitgekozen, ik ga er vandaag 2 aan jullie laten zien.

Nummer 12 is een rode/oranje kleur. Ik hoop dat de kleur lekker oranje uitvalt, precies de trend van nu. En nummer 05 is een roze/paarse kleur. Ook erg mooi. Mochten dit niet jou kleuren zijn dan zijn er in de collectie dus nog andere prachtige kleuren.

De lipsticks zit in een zwarte strakke huls. Je ziet het logo van Kate erop staan met een hartje en boven op de dop staat het Rimmel logo. Ik vind ze er erg chique uit zien.

De lipsticks hebben geen namen. Je ziet van de lipstick al een prachtige glans af komen, ik ben erg benieuwd.

De kleuren zien er al prachtig uit op de swatch. Er komt een duidelijke glans vanaf.

Als eerste nummer 05, een prachtige roze kleur. De lipstick ziet er op mijn lippen zelfs nog wat donkerder uit.

En nummer 12. Wauw ik ben echt onder de indruk van deze kleur. Deze kleur vind ik erg chique en mooi voor de zomer.

De lipsticks blijven zeker een paar uur zitten, tussendoor heb ik gewoon gegeten en gedronken. Voor de foto probeerde ik de eerste kleur er af te halen met een tissue maar dat ging erg moeilijk haha.

Kate Moss Lasting Finish Lipstick is te koop voor €9,99.


Liefs,
Priscilla

Comments

  1. says

    Mooie review. Ik heb ooit 07 gehad van deze collectie, erg mooie en aparte kleur. ik vind 05 er ook super tof uit zien, ga ik eens bekijken als ik bij de Etos ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *