Sleek i-divine Aqua collection Lagoon oogschaduw palette

Het is officieel zomer en dat betekent, jurkjes, zon, zee, strand en vrolijke kleuren oogschaduw. Ik heb het perfecte palette voor een mooie kleurrijke zomerse look.


Ik denk dat iedereen wel bekend is met het merk Sleek. veel meiden hebben al een prachtig palette in hun bezit of op hun wishlist. Op mijn wishlist stond het Lagoon palette van de aqua collection. Laat ik het palette nou een paar maanden geleden gewonnen hebben. Ik heb het palette nog niet gebruikt omdat ik het de perfecte kleuren voor de zomer vind. Yes, de tijd is aangebroken om het palette te kunnen gebruiken. 


De huls van het palette vind ik er erg luxe uit zien, mooi zwart matte met groot het Sleek logo erop. Ook kun je zien welk palette het is, erg handig voor als je meerdere Sleek paletten in je bezit hebt. 


Deze prachtige kleuren zitten in de palette. Het zijn opvallende kleuren, dus je moet wel durven. Het palette bevat 12 kleuren, grotendeels shimmer kleuren met 4 matte kleuren. 


Iedere kleur heeft een eigen naam.

sassea – deep water – reflection – emerald – oyster – black pearl
pink jewel – sand dollar – underworld – sea shell – night sky – ariel En dan de prachtige swatches. Zoals je kunt zien hebben de kleuren echt een prima pigmentatie. De kleuren springen eruit en zijn allemaal erg duidelijk. Sassea en underworld lijken wel een beetje op elkaar, maar dat zie ik wel door de vingers.

En een simpele oogloog die ik hier mee gemaakt heb. Het is nog best lastig je ogen op de foto te zetten maar ik heb een poging gedaan. De kleuren die ik hier gebruikt heb zijn: Emerald, sand dollar, oyster en underworld. 

Ik vind het een prachtig palette met stuk voor stuk prachtige kleuren. Meiden het is nu je kans om opvallende kleuren te dragen, dus grijp je kans! Ik word er helemaal happy van. 

Het palette is te koop bij diverse webshops en kost 9,95.


Wat vind jij van de kleuren?


Liefs,
Priscilla 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *