L’Oréal False Lash Xfiber Xtreme Resist Mascara

20180207_124950

Huilen tijdens zielige films, sporten of een regenbui trotseren. Allemaal momenten waarbij je mascara flink kan uitlopen. Maar hoe zorg je ervoor dat je mascara op en top blijft zitten in deze situaties? L’Oréal heeft de oplossing, namelijk de L’Oréal False Lash Xfiber Xtreme Resist Mascara..

20180207_125012

De L’Oréal False Lash Xfiber Xtreme Resist mascara bevat 2 verschillende kanten, oftewel twee borsteltjes en dus ook twee stappen. Wat mij gelijk opviel, is dat ik al eerder zo’n zelfde mascara heb gehad en sterker nog, dat is een groot favoriet van mij. Enkel de verpakking is iets anders. De huls van de oudere mascara is geheel paars en de Xfiber Xtreme Resist mascara is nog aangevuld met blauwe accenten. Het verschil zit ‘m in de waterproof formule van deze nieuwe mascara. Naast dat de mascara waterproof is, belooft het ook extreme volume en lengte te creëren.
2

De mascara heeft 2 totaal verschillende borsteltjes, maar elk met een eigen doel. Het linker borsteltje is stap 1 en dit is de basis. Hiermee maak je de wimpers donkerder en geef je ze volume. Het rechter borsteltje is stap 2 en deze bevat vezels wat weer zorgt voor de lengte en de lange houdbaarheid.
3

Op de eerste foto zie je mijn wimpers zonder mascara, een zielig hoopje op zich. Op de tweede foto heb ik stap 1 aangebracht en op de derde foto heb ik stap 2 aangebracht. Het verschil tussen foto 2 en foto 3 vind ik minimaal en eigenlijk ben ik ook niet ondersteboven geblazen van het effect. Mijn wimpers krijgen iets meer volume en lengte, maar niet wat ik gehoopt had zoals bij de mascara versie zonder waterproof formule.

img_5826

Wat betreft de waterproof formule is hier niets van gelogen. De mascara zit muur en muurvast en zelfs het verwijderen met een goede oogmake-up remover is een hele klus. Een regenbui, een sportsessie of een zielige film kan deze L’Oréal False Lash Xfiber Xtreme Resist Mascara zeker doorstaan, maar mocht je echt opzoek zijn naar dat false lash effect, dan raad ik je de normale versie aan.

20180207_125145

De Loreal False Lash Xfiber Xtreme Resist Mascara is te koop bij de drogisterij en kost €18,99.

Wat vind jij van het resultaat?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ik word niet helemaal omver geblazen door deze mascara helaas! Hij lijkt wat klonterig en hou zelf echt van mooie, gesepareerde wimpers. Fijn dat je zo eerlijk bent in deze review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *