Rimmel London Wonder’fully Real Mascara

20171027_195529

Aan de zoektocht naar de perfecte mascara komt geen einde. Want ja, droomwimpers heb ik helaas niet van mezelf. Dus een mascara die lengte èn volume creëert is echt een must. Rimmel introduceert een nieuwe mascara, de Rimmel London Wonder’fully Real Mascara. Deze mascara zou voor dit droomeffect moeten zorgen. Kijk je mee?

20171027_195601

Soms is een verpakking al genoeg om een product geweldig te maken. Dat gevoel had ik ook meteen bij de Rimmel London Wonder’fully Real Mascara. De metallic knalroze huls schreeuwt om aandacht. Lekker girly, ik hou ervan!

20171027_195628

20171027_195657

Natuurlijke, maar toch volle en lange wimpers dat willen wij vrouwen natuurlijk allemaal hebben. De Rimmel London Wonder’fully Real Mascara bevat keratine en maakt de wimpers direct langer. De Wonder Precision brush van de mascara, met rechte kunststof borstelhaartjes, heeft de perfecte vorm voor het creëren van waaierachtige, langer, voller lijkende wimpers. Het borsteltje ziet er op het eerste oog goed uit. Precies wat ik altijd fijn vind. Smal, lang en het puntje wordt iets smaller.

2

En dan natuurlijk het resultaat waar ik zelf enorm benieuwd naar was. De foto’s spreken voor zich. Links mijn wimpers zonder mascara en rechts mijn wimpers met de Rimmel London Wonder’fully Real Mascara. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk blij verrast ben door het resultaat. Mijn wimpers zijn intens zwart, langer en ook een stuk voller. En dat al na 1 laagje, terwijl ik bij de meeste mascara’s minimaal 2 lagen moet aanbrengen. 1 laagje is overigens ook meer dan genoeg. Wanneer je meerdere lager wilt aanbrengen wordt het resultaat klonterig en dat is niet wat wij willen hebben.

img_3942

En nog een full face foto. Ook zo vind ik het resultaat erg mooi. Natuurlijke wimpers, maar toch lang en vol.

20171027_195721

Ja, ik ben onder de indruk! De verpakking is mooi en Rimmel London maakt de beloftes waar.

De Rimmel London Wonder’fully Real Mascara is onder andere te koop bij Kruidat en Etos en kost €14,99.

Wat vind jij van het resultaat?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *