Max Factor Facefinity Compact

20180206_192514

Ken jij de bekende Facefinity Compacts van Max Factor al? Leuk nieuws, Max Factor komt met een nieuwe en verbeterde versie. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik geen enkele ervaring met de Facfinity Compacts heb, maar ik kan wel alles vertellen over de vernieuwde versie en dat doe ik in dit artikel! Lees je mee?

20180206_192113

Laten we even stilstaan bij de verpakking, want is de Max Factor Facefinity Compact geen beauty? Het kleine, gouden compacte doosje is ontzettend handig om mee te nemen in je tas en bevat ook nog een spiegeltje aan de binnenkant. Ja, hier willen wij vrouwen wel mee gezien worden! De verpakking is zo ontworpen dat het handig is voor onderweg, of voor thuis wanneer je niet zoveel tijd hebt.
2

Aan de binnenkant van het prachtige doosje zit een sponsje én uiteraard de poeder. De Max Factor Facefinity is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren; #oo2 Ivory, #003 Natural, #006 Golden en #007 Bronze. Van deze 4 kleuren zal ik de lichtste kleur #002 Ivory laten zien.

20180206_192403

Maar wat is de Facefinity Compact nou precies? De Max Factor Facefinity Compact heeft een poeder finish, maar het langdurige resultaat van een foundation. Zo kun je het dus solo gebruiken voor een medium dekkende matte finish, of als een poeder over een vloeibare foundation voor extra dekking en een matterende boost. Daarnaast bevat de Facefinity Compact een SPF die verbeterd is van niveau 15 naar 20. Heel handig voor een gezichtsproduct!

img_5710

img_5842

Wat mij al gelijk opviel bij het zien van enkel de swatch, is dat de kleur #002 Ivory helaas veel te donker en te warm voor mij is. Als solo product op mijn huid kan ik het helaas niet gebruiken, maar wel als poeder over mijn vloeibare foundation. Dat is ook wat ik heb gedaan op bovenstaande foto. Als basis draag ik een foundation en ik poeder mijn gezicht als het ware af met de Max Factor Facefinity Compact. Ik gebruik het voornamelijk in mijn T-zone om de glimmende plekken te verminderen, maar ik merk dat het mijn gehele huid matteert. De poeder is zijdezacht en smelt fijn samen met mijn huid. Door de Facefinity Compact te gebruiken als poeder is er vrijwel niets aan terug te zien dat de kleur eigenlijk te donker is voor mijn lichte huid.

20180206_192135

Ik vind de Max Factor Face Finity compact een fijn product. Naast de prachtige, luxe verpakking, is het ook een fijne poeder. Het enige nadeel is dat er vrij weinig variatie aan kleur is. Zelfs de lichtste kleur is te donker om enkel solo te gebruiken op mijn huid, maar als een poeder matcht de kleur prima!

De Max Factor Facefinity Compact is vanaf 19 februari verkrijgbaar bij de drogist en kost €16,99.

Heb jij al ervaring met de Max Factor Facefinity Compact?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Comments

 1. VWillemse says

  Ik gebruikal jaren de kleur natural, voor mij is deze gelukkig perfect qua kleur.
  Al moet je het wel voorzichtig met een grote kwast opbrengen, anders ligt hij te duidelijk op mijn huid.
  Per ongeluk heb ik een keer een verkeerde kleur meegenomen (verkeerd teruggezet door iemand waarschijnlijk ahhhh) ik geloof dat het golden is, maar dat is nu mijn favoriete bronzer geworden, blijft de hele dag mooi en matt zitten en de kleur is precies goed in combinatie met mijn huid.
  PS wat een super mooie foto’s heb je gemaakt.

 2. says

  Ik heb een tijdje geleden een foto gedeeld op insta van mij met deze poeder tijdens een event van Max Factor. Ik heb er een met mijn initialen erin maar nog niet gebruikt, vind ik zonde hahahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *