NIEUW| Miss Sporty Happy Eyes & Happy Brows

20170628_112113

Als het aankomt op kwaliteit en betaalbaar, dan kom ik al snel uit bij Miss Sporty. Eind volgende maand brengt het merk weer een aantal prijsvriendelijke producten uit. Waaronder een nieuwe mascara en wenkbrauwproducten. Ik testte de nieuwe producten uit. Benieuwd? Lees dan snel verder!

20170628_112135

Vaak zijn de ogen het eerste punt bij een ander waar wij naar kijken. Ik vind een mascara die mijn wimpers voller en langer maakt dan ook erg belangrijk en ik zorg er altijd voor dat mijn wenkbrauwen perfect in shape zijn. Deze nieuwe producten van Miss Sporty nam ik dan ook maar al te graag in de test.

Miss Sporty Studio LashHappy Brow Gel €3,49

20170628_112150

20170628_112207

Ik ben gezegend met volle wenkbrauwen en de vorm zit er ook al goed in. Heel veel hoef ik er dus niet meer aan te doen, maar ik teken ze wel nog met een klein potloodje strak en ik vul ze nog altijd een beetje op met een gekleurde wenkbrauwgel. Het voordeel van een wenkbrauwgel is dat het snel en makkelijk in gebruik is. De gel heeft een borsteltje waarmee je over je wenkbrauwhaartjes kunt kammen. Het laat een kleur achter, maar brengt ook de haartjes in vorm. Ideaal als je niet veel tijd hebt, of er simpelweg geen zin in hebt om er te veel aan te doen. Persoonlijk vind ik het borsteltje wel iets aan de te grote kant. het borsteltje is net iets te groot voor de breedte van mijn wenkbrauw, maar werkt verder wel erg fijn.

img_2655

De Miss Sporty Studio Lash Happy Brow wenkbrauwgels zijn verkrijgbaar in 2 kleuren; 001 blonde en 002 medium brown. De eerste kleur is te licht voor mij, maar de tweede kleur medium brown matched perfect met de kleur van mijn eigen wenkbrauw en haren.

Miss Sporty Studio Lash Happy Eyes Mascara €3,99

20170628_112227

20170628_112244

Ik ben vrij kieskeurig wat betreft mascara’s. Zo gaat mijn voorkeur al uit naar een siliconen borsteltje in plaats van een borsteltje met haartjes en ik vind het erg belangrijk dat een mascara volume, maar zeker ook lengte biedt. Op het eerste oog ziet het borsteltje van de Miss Sporty Studio Lash Happy Eyes mascara er prima uit. Het bevat een siliconen borsteltje en het formaat is prima. De mascara belooft de wimpers de perfecte krul te geven waardoor de ogen nog meer zullen opvallen. Wat betreft de verpakking zelf ben ik iets minder enthousiast. De appeltjesgroene/roze verpakking met emoticons valt enorm op en ik vind het er wat kinderlijk uit ziet. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het effect van de mascara.
2

En dan natuurlijk het allerbelangrijkste, de werking van de mascara en wenkbrauwgel. Zoals je kunt zien draag ik op de linker foto niets en op de rechter foto de mascara en wenkbrauwgel. Met de wenkbrauwgel kamde ik lichtjes over mijn wenkbrauwhaartjes. De kleur matched heel goed en het zorgt ervoor dat mijn wenkbrauwen nog voller en egaler worden. De mascara geeft mijn wimpers volume, maar ook zeker lengte. Voor dit effect bracht ik 1 laagje mascara aan, maar uiteraard kun je dit heel mooi opbouwen waardoor de wimpers ook langer en voller zullen worden.

20170628_112135

Als je opzoek bent naar een budget mascara en wenkbrauwgel dan kan ik je beide producten zeker aanraden. Zowel de wenkbrauwgel en mascara heb ik in gebruik, maar de wenkbrauwgel is toch wel mijn favoriet.

De producten zijn vanaf eind juli verkrijgbaar bij Etos, DA, Dio en Bol.com.

Wat vind jij van de producten? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. says

  Fijn dat beide producten je goed bevallen, De mascara is niet zo mijn ding, maar de brow gel vind ik je wel heel mooi staan en goed matchen qua kleur!

 2. Marloes says

  Ze geven een mooi resultaat!
  Ik zou alleen echt niet met zo’n wenkbrauwgel met borsteltje kunnen werken, ik doe dat toch het liefst met een kwastje.

 3. says

  Mooie review en duidelijke foto’s! Ik ben zelf helaas niet gezegend met volle wenkbrauwen, dus ik heb iets meer nodig dan een gel aan een borsteltje hihi. De mascara ziet er trouwens wel goed uit, afgezien van de verpakking haha!

 4. says

  De brow gel vind ik er goed uitzien. Het is dat ik eind van de maand PMU laat doen anders was deze een heel goede optie. Mijn wenkbrauwen zijn zo dun en er missen wat haartjes, best spannend.
  Jij hebt prachtige brows overigens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *