MUA Luxe Velvet Lip Lacquers

20170823_191450

Met de herfst in aantocht kon het niet anders dat MUA weer nieuwe kleuren uitbrengt van de Luxe Velvet Lip Lacquers. Vandaag laat ik je 3 van deze nieuwe herfstkleuren zien. Kijk je mee?

20170823_191518

20170823_191648

Poise, Flair, Splash, Hustle, Firecracker, Curious en Panache zijn de 7 kleuren die MUA onlangs toevoegde aan de Lip Lacquer collectie. De collectie varieert van rood, tot aan bruin en paars, maar er zit ook een uitdagende blauwe kleur tussen. Daarnaast is er ook nog een Colour Enhache Lip Colour toegevoegd aan de collectie. Dit is een basis voor onder de lip lacquers en zal ervoor zorgen dat de kleur nog intenser wordt.

De kleuren die ik zal laten zien zijn; Firecracker, Poise en Hustle.

20170823_191540

De verpakkingen vind ik werkelijk prachtig, echt een lust voor het oog. Dat de Lip Lacquers binnen de MUA Luxe collectie vallen snap ik dan ook direct. Want luxe zijn ze zeker! De Lip Lacquers hebben een matte finish. Wanneer je ze aanbrengt zijn het glossjes, maar binnen een paar minuten drogen ze volledig matte op. De kleuren beloven long-lasting te zijn en kissproof.

20170823_191600

De MUA Velvet Lip Lacquers hebben een sponsapplicator wat ik erg makkelijk vind in gebruik. Met de applicator kun je heel gemakkelijk en precies de kleur aanbrengen, maar let er wel op dat de applicator niet teveel product opneemt anders wordt het een knoeiboel.

img_3263

Hustle- Poise- Firecracker

3

Poise is een prachtige bruine tint, die ik persoonlijk erg mooi vind om te dagen tijdens de koudere dagen. De kleur benadrukt wel iet wat de velletjes op mijn lippen. Hustle is een waanzinnig mooie bruin/rode tint, mijn favoriet van het drietal en Firecracker is een niet al te speciale rode tint.

20170823_191625

Wat betreft de kleuren heb ik hier helemaal niks op aan te merken. Het drietal past perfect bij het koudere seizoen en onderscheiden zich van elkaar. Als de kleuren eenmaal zijn aangebracht op mijn lippen zitten ze ook muurvast. Maar de finish vind ik wel een dingetje. Het lijkt wel naarmate er steeds meer kleuren worden uitgebracht, de finish ook steeds onprettiger wordt. Ze voelen kurkdroog aan op mijn lippen en soms zelfs wat trekkerig. Alles behalve een fijn gevoel. Dit gevoel is wel op te lossen door een lipbalm te gebruiken over de kleuren, maar dan is het matte effect compleet weg. Jammer, want de kleuren zijn wel onwijs gaaf!

De nieuwe MUA Luxe Velvet Lip Lacquers zij verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten €4,99 per stuk.

Heb jij al ervaring met de Lip Lacquers? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. says

  Mooie kleuren hoor! Jammer dat ze zo droog aanvoelen. Ik vind dat echt niet prettig zelf… en het zorgt er bij mij voor dat ik zo’n product dan ook minder snel op doe. Zonde want het zijn vet mooie kleuren! Ik vind Poise en Firecracker het mooiste!

 2. says

  Jammer dat ze droog aanvoelen. Ik vind de kleurtjes wel mooi, maar absoluut niet voor mij. Als ik al iets op mijn lippen draag, doe ik niet want ik eet het op LOL, dan moet ik echt lichtekleurtjes dragen. 🙂

 3. Marloes says

  Geweldige kleuren! Maar inderdaad zo jammer van de finish! Ik heb ook eentje uit een andere collectie en die heeft het ook heel erg. Zo jammer, want het is zo’n mooie kleur.
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *