MUA lakjes – Pistachio Ice Cream en Bold Blue

Zoals jullie konden zien in een eerdere artikel heb ik flink wat ingeslagen bij de kruidvat van het merk MUA. Ik heb toen ook 2 nagellakjes gekocht. Ik heb de lakjes uitgetest en ga jullie mijn mening hierover geven.


Zoals al vaker is gezegd lijken de lakjes erg veel op de Essie lakjes ( al zijn ze wel kleiner ). Ik ben een erg grote fan van de Essie nagellakken dus was daarom ook erg benieuwd naar deze. Er waren veel kleuren in het schap van MUA maar deze 2 spraken mij het meeste aan.

 
Wat me als eerste opvalt bij de nagellak is dat de kwastjes erg klein zijn. Ik heb niet echt goede ervaringen met kleine kwastjes maar wie weet lakken deze wel fijn.
 
 


De eerste lak is een mint groene kleur. Hij heet Pistachio Ice Cream. Ik heb van deze lak 3 laagjes moeten aanbrengen wou hij de perfecte dekking hebben.. Het kleine kwastje is niet erg storend want hij doet wel goed zijn werk, het witte draaidopje die je vast houd voor het lakken heeft een goeie grip en de nagellak droogt erg snel! WAUW ik ben echt onder de indruk van deze kleur.. De perfecte kleur voor bij het lekkere weer 🙂

En dan de tweede lak, een mooie blauwe niet al te knallende kleur. Deze heet Bold Blue. Deze kleur heb ik nog niet veel dus vond ik wel leuk om toe te voegen aan mijn nagellak collectie. Ook van deze lak heb ik 3 lagen moeten aanbrengen wou hij de perfecte dekking hebben. Deze kleur vind ik ook erg mooi en hij droogt snel op.

Conclusie: Je moet even de tijd nemen voor de lakjes omdat je 3 lagen moet aanbrengen maar wat dat betreft drogen ze ook weer erg snel op. Zoals ik zei is het kwastje aan de kleine kant maar niet storend. Je betaald voor 1 lakje 2,49. Ik vind het top lakjes voor deze prijs.

Heb jij al ervaring met de MUA nagellak? En wat vind je van deze kleuren?

Liefs,
Priscilla

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *