MUA Lipstick trio – Scarlet

Dit soort Make-up doet me altijd denken aan mijn make-up toen ik nog klein was. Toch wou ik dit lipstick palette de voordeel van de twijfel geven. De kleuren spreken me namelijk erg aan.

De naam Scarlet vind ik erg leuk voor deze kleine lipstick palette. In het palette zit een klein kwastje maar deze vind ik zelf erg onhandig voor het aanbrengen van de lipstick. Hier gebruik ik mijn eigen kwastje voor.

Nog even een foto van dichtbij. Zoals je ziet is er een licht roze kleur, een beetje koraal achtig kleurtje en een knal roze. Ik ben vooral benieuw naar de 2de koraal achtige kleur. De kleuren zelf hebben geen naam.

 
De kleurtjes komen erg mooi uit op mijn hand. Ik moet eerlijk bekennen dat ze wel een beetje plakkerig aanvoelen. Ben benieuwd hoe dit op me lippen is. 

 
De licht roze. Wat is deze kleur verschrikkelijk zeg. Zoals je kunt zien klont die heel erg op mijn lippen.. Bah
 
 
 
De knal roze kleur. Hij is iets minder knal dan ik gehoopt had. Deze kleur voelt wel erg lekker aan op mijn lippen. En hij plakt gelukkig niet!
 
 
 
De koraal achtige kleur, ook deze kleur valt iets lichter uit dan ik gehoopt had. Ik vind hem wel erg mooi en hij voelt lekker aan op mijn lippen. Deze kleur is mijn favoriet.



Ik vind de kleurtjes een beetje tegenvallen, de koraal achtige kleur vind ik wel mooi. Het lipstick palette is erg klein dus hij is handig om mee te nemen in je tas.
De lipstick trio kost 2,99 en is te koop bij de geselecteerde kruidvat filialen in Nederland en Belgie.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *