MUA Luxe Velvet Matte Lip Lacquers

2016-05-24 13.11.53

In de lente en de zomer draait het allemaal om fel gekleurde lippen die gezien mogen worden. Daarom heeft MUA de lip lacquer collectie uitgebreid met 6 nieuwe, onweerstaanbare kleuren. De lip lacquers hebben een matte finish en blijven lang zitten. MUA zegt zelf; Kylie Jenner zal er jaloers op zijn! Kijk je mee?

2016-05-24 13.10.22

Tranquility, Vivacity, Moxie, Zest, Reckless en Kooky zijn de 6 nieuwe kleuren die MUA onlangs toevoegde aan de Lip Lacquer collectie. De kleuren variëren van nude tot aan knal roze en diep rood. Ook zit er voor de waaghalzen een donker paarse kleur bij.

2016-05-24 13.12.34

De MUA Lip Lacquers hebben een matte finish. Wanneer je ze aanbrengt is het een soort gloss, maar binnen een paar seconden drogen ze volledig matte op. De kleuren beloven long-lasting te zijn en het allerbelangrijkste, kiss-proof.

2016-05-24 13.11.19

De Lip Lacquers zijn voorzien van een spons applicator, wat ik persoonlijk erg fijn vind in gebruik. Hiermee kun je de Lip Lacquer makkelijk, strak en geleidelijk aanbrengen. Let wel op dat de applicator niet te veel product opneemt, anders wordt het een knoei boel.

IMG_7730

Op de swatches is al duidelijk te zien hoe intens en knallend de kleuren zijn. Ik moest de foto snel maken, maar zo zie je wel wat ik bedoel met het glossy effect wanneer je de Lip lacquer aanbrengt en hoe het matte opdroogt.

3

Tranquility & Vivacity

Tranquility is een mooie, warme nude kleur en ik moet zeggen dat ik ondanks mijn bleke huid de kleur niet vind misstaan. De roze kleur van Vivacity is natuurlijk altijd goed. De kleur is fel en komt dicht in de buurt van Barbie roze.

2

Zest & Moxie

Zest is mijn favoriete kleur van de 6. De kleur neigt naar een mix van rood en oranje. Ik weet zeker dat Zest nog mooier is wanneer je een zongebruinde huid hebt. Moxie is een mooie framboos kleur, lekker fel.

1

Reckless & Kooky

Knal rood, dat kun je Reckless wel noemen. Deze kleur is net als de donker paarse kleur Kooky wat lastiger om geleidelijk aan te brengen.

2016-05-24 13.08.21

Dat de MUA Lip Lacquer kiss-proof zijn is niets van gelogen, de kleuren zitten muur en muur vast. Ze gaan gemakkelijk 4 uurtjes mee en na verloop van tijd vervagen de kleuren lichtjes. Ik moet wel wennen aan de substantie want doordat de Lip Lacquers matte opdrogen voelen ze soms wat trekkerig en zelfs plakkerig aan. Overigens wen je wel aan het gevoel, maar het is wel belangrijk dat je hier voor gebruik rekening mee houdt. Zest is mijn favoriet van de 6, maar alle kleuren hebben wel iets leuks en unieks.

De MUA Velvet Matte Lip Lacquers zijn te koop bij Kruivat en kosten €4,99 per stuk.

Welke kleur is jouw favoriet? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

 *Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Vivacity en Zest vind ik je mooi staan :-). Toch vind ik deze formule drie keer niks, ik vind dat ze zo snel afbrokkelen en ik hou niet van dat droge, trekkerige gevoel. Grappig dat toch iedereen deze lip lacquers anders ervaart :-)!

  2. says

    Zest staat je echt fantastisch, doet me een beetje denken an All Fired Up van MAC. Kooky draag ik zelf echt te weinig, ik moet zeker de matte lipkleuren er weer bij pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *