MUA matte winter forest oogschaduw palette

Het is al weer even geleden dat ik wat van MUA heb kunnen scoren. Heel toevallig liep ik laatst tegen een MUA schap aan en moest ik uiteraard natuurlijk wat mee nemen. Een prachtig oogschaduw palette riep mijn naam ‘Priscillaaaaaa neem me mee’. Ik kon deze prachtige kleuren niet laten liggen en al snel rekende ik het palette af. Kijk je mee naar de swatches?


Het winter forest oogschaduw palette heeft 10 prachtige matte kleuren oogschaduw. Bij de winter denk je al snel aan blauw, grauw en saai. De winter hoeft helemaal niet saai te zijn en ook in dit seizoen van het jaar kun je spelen met kleuren.

De kleuren hebben ieder apart een naam. Dit vind ik altijd een leuk detail van een palette dus hiermee scoort MUA al een hoop punten bij mij. De kleuren variëren van licht naar donker. Aldus een palette waar je veel kanten mee op kunt.

Bovenste rij van links naar rechts
Smoke – Midnight – Aqua – Azure – Camel
Onderste rij van links naar rechts
Slate – Dove Grey – Chino – Truffle – Sand
 
 
 
 
Ik ben blij verrast door de pigmentatie! Ik heb geen goede ervaring met matte oogschaduw en koop dit eigenlijk vrijwel nooit. Ik ben ontzettend blij dat ik dit palette wel mee heb genomen want de kleuren zijn erg goed gepigmenteerd en intens.
 
 
Ook de kleuren van de tweede rij zijn wederom goed gepigmenteerd. Ze zijn iets minder intens als de kleuren van de eerste rij maar als je ze goed opbouwt knallen de kleuren er ook van af.
 
 
Ik vind het een prachtig palette met stuk voor stuk mooie kleuren. Wel is de oogschaduw wat korrelig dus ik raad je aan niet te hard met de kwast te duwen.
 
 
Het MUA matte winter forest oogschaduw palette is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen en kost 5,99.
 
Wat vind jij van het palette?


Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *