MUA Velvet lip lacquers

2016-04-11 11.44.52

Wanneer ik opzoek ben naar kwalitatief goede budget producten, dan kom ik al snel uit bij het merk MUA. Ik heb veel make-up van dit merk in mijn stash, maar de MUA lip lacquers zijn voor mij geheel nieuw. Ik ben geen grote lipgloss fan, maar een lipgloss die matt opdroogt maakt mij toch wel erg nieuwsgierig. Kijk je mee?

2016-04-11 11.43.54

Voorheen kon ik niet de deur uitgaan zonder foundation en mascara, maar tegenwoordig heb ik lipstick ook aan dat rijtje toegevoegd. Het komt erg weinig voor dat je mij tegenkomt zonder lipstick. Ik probeer dan ook graag van alles uit. De MUA velvet lip lacquers zijn voor mij helemaal nieuw en als lipstick junkie is het dan ook extra leuk om deze uit te proberen. Ik testte de kleur Funk en de kleur Serene. 2 roze kleuren, maar totaal verschillend. De lip lacquers drogen matte op.

2016-04-11 11.42.59

De MUA velvet lip lacquers hebben een spons applicator. Dit vind ik zelf altijd heel fijn werken, want hiermee kun je de lipkleur strak en geleidelijk op je lippen aanbrengen. Verder zijn de verpakkingen gewoon simpel en matte.

2016-04-11 11.44.27

Links zie je Funk en rechts Serene. Ik bracht een licht streepje aan op mijn arm en hier is al duidelijk te zien dat beide kleuren sterk gepigmenteerd zijn.

IMG_6956

MUA velvet lip lacquer Serene
De lip lacquer heeft een geweldige pigmentatie, maar de kleur staat mij totaal niet. De kleur ligt enorm op mijn lippen en voelt eerlijk gezegd ook niet heel fijn aan. Serene droogt wat plakkerig op en trekt hier en daar een beetje. Voor een fout feestje kan deze kleur perfect zijn, maar voor het dagelijkse leven sla ik deze kleur graag over.

IMG_6958

MUA velvet lip lacquer Funk
Funk vind ik wel geweldig. Deze mooie framboos kleur brengt heel fijn aan en voelt ook zacht aan op mijn lippen. In vergelijking met Serene dekt Funk ook een stuk mooier op de lippen.

2016-04-11 11.43.27

Jammer dat de kleur Serene mij niet staat en niet fijn aanvoelt. Over Funk ben ik daarin tegen wel heel erg tevreden en draag ik graag. De lip lacquers blijven beide gemiddeld 4 uur zitten en zijn makkelijk bij te werken. Wel moet ik iets meer mijn best doen om de kleur geheel te verwijderen want de kleur trekt aardig de lippen in, maar dat vind ik zelf geen probleem.

De MUA Velvet Lip Lacquers zijn te koop bij Kruidvat en kosten €4,99 per stuk.

Heb jij al ervaring met de MUA Velvet Lip Lacquers? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

 

Comments

 1. says

  Wat een totaal verschillende kleuren en ‘mening’ vorm ik over deze lip lacquers zeg! Ik vind Funk een hele mooie kleur, deze staat je mooi zeg!

 2. says

  Ik vraag me af of er mensen zijn waarbij Serene wel staat, haha. Ik denk dat ik die ook niet hoef te proberen. Funk vind ik wel een hele mooie kleur!

 3. says

  Serene vind ik je eerlijk gezegd ook niet zo mooi staan. Mij zou die absoluut ook niet staan. Funk vind ik daarentegen echt prachtig! Nu wil ik hem ook haha <3

 4. says

  Heel eerlijk vind ik Serene minder mooi, maar Funk vind ik wel echt prachtig! Van Serene ziet de formule er ook een beetje streperig uit. Zonde. Funk moet je echt vaker dragen!

 5. Evy Baltus says

  Heey,

  Ik heb zelf de rode maar die vind ik zelf ook niet mooi. De laquer gaat heel erg in de randen van mijn lippen zitten en blijft niet op het midden zitten, dus echt met mijn lippen bewegen durf ik niet als ik de laquer opheb.
  Gelukkig heeft het wel een goed pigment dus doe ik hem op en dat laat ik het even intrekken en dan dep ik de overschotten eraf, zodat ik toch die kleur heb.

  Funk staat je trouwens echt heel mooi! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *