Herôme Colour Revival

img_8407-01

Wanneer je net je nagels hebt gelakt, hoop je dat de fantastische kleur minimaal 3 dagen mooi blijft zitten. Niets is vervelender dan dat je nagellak toch beschadigd of doffer wordt van kleur. Een optie is de kleur te vervangen, maar Herôme biedt nog een oplossing. Namelijk de Herôme Colour Revival. Een glossy nagellak die de kleur en beschadigingen van de nagellak belooft te herstellen. Kijk je mee?

img_8418-01

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik de nagellakken van Herôme een beetje uit het oog was verloren en dat terwijl ik vroeger niets anders gebruikte. Herôme lanceert een compleet nieuw product waarmee ik hoop dat het merk eindelijk meer naamsbekendheid krijgt, want de producten blijven kwalitatief erg goed! De Herôme Colour Revival belooft jouw doffe en beschadigde nagellak te herstellen en te voorkomen dat jij jouw nagels weer opnieuw moet lakken. Handig, maar ook tijd besparend en dat is precies wat ik als moeder nodig heb.

img_8410-01

De Herôme Colour Revival  komt in een heel herkenbaar flesje. Aan de vorm, dop en kleur herken ik al gelijk dat deze nagellak afkomstig is van Herôme. Verder is het flesje vrij basic, maar prima!

img_8411-01

Het kwastje van de Herôme Colour Revival is lang en smal. Voor een gekleurde nagellak vind ik dit niet fijn werken, maar voor een glossy finish is het makkelijk te doen. Aan de bovenkant van de dop van zit ook nog een klein bokkenpootje. Handig, zo heb je die altijd bij de hand!

2

Links met nagellak – rechts met nagellak en de Herôme Colour Revival

En dan natuurlijk de grote test. Want zal deze glossy nagellak echt de kleur van mijn nagels herstellen? Op mijn wijsvinger is een kleine beschadiging te zien. Helaas wordt deze niet hersteld en zal ik toch de nagellak moeten vervangen, mocht dit mij storen. Wat betreft de glans en de kleur ben ik verbluft. Na het gebruik van de Herôme Colour Revival glansen mijn nagels als nooit te voren en lijkt de kleur weer veel intenser te zijn geworden. De camera weerkaatste de glans tijdens het maken van de foto, maar in real life is het effect nóg intenser. I love it!

img_8406-01

Ik had gehoopt dat de Herôme Colour Revival mijn beschadigde nagellak zou herstellen, maar de intense kleur én de glans maken alles weer goed. Alsof ik mijn nagels net heb voorzien van een nieuwe kleur. Overigens droogt de lak enorm snel. Je kunt het bij wijze van spreken even snel tussendoor aanbrengen en vervolgens weer verdergaan waar je mee bezig was.

De Herôme Colour Revival kost €11,75 en is onder andere verkrijgbaar bij Douglas, Bol.com en in de webshop van Herôme.

Ben jij al bekend met de producten van Herôme?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Jammer van het borsteltje en de schade die niet verwerkt worden. Verder wel een positieve boost. Al zou ik hem voor het geld misschien niet kopen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *