NIEUW | OPI zomercollectie 2018 ; Grease

20180501_121531

Wist jij dat de film Grease alweer 40! jaar geleden in première ging? Om dit te vieren brengt OPI een prachtige limited edition collectie uit met namen en kleuren die ons mee terugnemen naar de liefdesperikelen van de Pink Ladies en de T-Birds. Kijk je mee?

20180501_121627

Grease is één van mijn favoriete films allertijden, dus ik was dan ook extra enthousiast toen ik hoorde dat OPI een limited edition collectie uitbrengt die helemaal geïnspireerd is op deze film. Niet alleen de kleuren doen ons denken aan Grease, maar ook de namen van de nagellakken zijn afgeleid van de nummers die gezongen worden in de film. Je weet wel, Hopelessy Devoted To You en Tell Me More..

opi-grease

Van links naar rechts
Don’t Cry Over Spilled Milkshakes – Meet a Boy Cute As Can Be – Summer Lovin’ Having a Blastl – Was it All Just a Dream? – Teal me More Teal me More – Chills are Multiplying – FrenchieLikes To Kiss? -Pink Ladies Rule The School – Hopelessy Devoted To OPI – You Are The Shades That I Want – Tell Me About it Studd – Danny & Sandy 4 Ever!.

20180501_121549

De gehele collectie bestaat zoals je kunt zien uit 12 nagellakken. De kleuren variëren van zachte pastels tot aan blauwtinten en verleidelijk rood. Van deze 12 nagellakken zal ik 6 kleuren laten zien. Alle 12 de kleuren uit de OPI Grease collectie zijn in zowel de normale nagellakken verkrijgbaar, maar ook met de GelColor en Infinite Shine formule. Zo kun je zelf bepalen welke formule jij het fijnst vindt.

20180501_121510

De kwastjes van de OPI nagellakken vind ik erg fijn. Ze zijn lang en niet al te smal waardoor je heel gemakkelijk de kleur in een handomdraai kunt aanbrengen. Daarnaast ligt het kwastje erg fijn in de hand.

1

Hopelessly Devoted To OPI is een prachtige zalmtint. De perfecte kleur voor de zomer. Pink Ladies Rule the School past qua kleur natuurlijk perfect bij de Pink Ladies. Lekker girly! Frenchie Likes To Kiss? is een hele bijzondere paarse tint. Er zit namelijk een parelmoer glans doorheen. Erg mooi en deze kleur doet mij ook gelijk denken aan Frenchie!
2

You’re the Shade That I Want is ook een knalroze kleur die perfect past bij het geheel. Tell Me About It Stud is een klassiek rode kleur die al perfect dekt met maar liefst 1 laagje. Danny & Sandy 4 Ever! is de donkerste kleur uit de collectie waarin zilveren en blauwe glitters zitten verwerkt. Erg mooi!

20180501_121610

De namen, de kleuren en de verwijzingen naar de film vind ik geweldig! Mocht je ook zo’n fan zijn van Grease, dan kun je deze collectie vanaf morgen bemachtigen in de winkel! De lakjes dekken allemaal het mooist met 2 dunne lagen, drogen snel op en blijven gemiddeld 3 dagen mooi zitten.

De OPI Grease collectie is onder andere te koop bij Douglas en de nagellakken kosten €14,95 per stuk. 

Welke kleur is jouw favoriet?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. says

  de derde in het eerste rijtje is echt wel mijn favoriet – heb dergelijke ook hier thuis staan – maar denk er niet altijd aan om hem op te doen 😮

 2. says

  Wat een geweldig idee om zo de namen aan de nagellak te geven. Grease is een super film! Ik heb nog nooit OPI nagellak gekocht, maar nu moet ik dat zeker doen.

 3. says

  40 jaar geleden? wat bizar toch allemaal hoe snel de tijd gaat… Niet dat ik erbij was toen ie in premiere ging maar als klein meisje heb ik de film zoooo vaak gezien!
  Tof al die kleuren nagellak weer! In de zomer is een fel kleurtje altijd extra leuk vind ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *