OPI & Disney’s The Nutcracker and The Four Realms Collectie

img_9161-01

Het is je vast niet ontgaan dat er momenteel de prachtige, nieuwe verfilming van de notenkraker, The Nutcracker and The Four Realms in de bioscoop draait. OPI creëerde in samenwerking met Disney een sprookjesachtige nagellakcollectie speciaal voor deze winter. Kijk je mee?

img_9168-01

img_9172-02

De OPI The Nutcracker and The Four Realms collectie is qua kleuren en namen helemaal geïnspireerd op de film. De kleuren verwijzen naar suikerzoete lekkernijen, delicate bloementinten en levendige kleuren, maar ook koele blauwtinten die hinten naar een sprookjesachtig wonderland. De collectie heeft voor ieder wat wils met lichte, winterse kleuren en volle diepe kleuren en bestaat uit niet alleen 12 verschillende kleuren, maar er zijn ook nog eens 3 glitternagellakken toegevoegd aan de collectie.

Naast de 15 losse nagellakken is er ook een set met 4 mini’s verkrijgbaar (3,75 ml per flesje). Deze set ontving ik ter review. Zelf vind ik de mini’s van OPI altijd erg leuk. Ik maak vrijwel nooit een nagellak op en op deze manier kun je meerdere lakjes uitproberen. De 4 mini’s in deze set zijn; Dreams need Clara-Fication, March in Uniform, Dazzling Dew Drops en Tinker, Thinker, Winker?.

img_9174-01

Ondanks de handige mini nagellakken, vind ik de kwastjes wel iets minder fijn werken. Deze zijn natuurlijk ook een stuk kleiner en smaller en daarom heb je ook veel geduld nodig om je nagels strak te lakken.

 

42

Dreams Need Clara-Fictation is een prachtige, ijsblauwe kleur. De lak dekt volledig met 2 dunne lagen en past qua kleur perfect bij dit seizoen. March in Uniform is zoals de naam al zegt geïnspireerd op de kostuums van de speelgoedsoldaten. Deze donkerblauwe nagellak dekt ook in 2 lagen. Dazzling Dew Drops is prachtig goud, maar dekt niet helemaal volledig en Tinker, Thinker, Winker? zijn mooie zilveren glitters, die ik persoonlijk prachtig vind staan over Dreams Need Clara-Fictation.

img_9178-01

Wat een sprookjesachtige kleuren! Dreams Need Clara-Fictation is mijn favoriet, maar ook de combinatie met de zilveren glitterlak vind ik erg mooi.

De OPI The Nutcracker and The Four Realms collectie is vanaf heden te koop bij onder andere Douglas. 

De nagellakken zijn verkrijgbaar in Infinite Shine en GelColor (15 ml €18,95 per stuk). Daarnaast zijn er diverse varianten van het Mini pack verkrijgbaar en deze set kost €19,95.

Wat vind jij van de OPI The Nutcracker and The Four Realms collectie? Wat is jouw favoriete kleur?

`*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *