[GESLOTEN] Unboxing nailbox september + winactie

20160917_193329

Je ziet steeds vaker boxen voorbij komen die je maandelijks kunt bestellen met een leuke en verassende inhoud. De Nailbox is geheel nieuw voor mij en zoals de naam al zegt, gevuld met producten voor je nagels. Ik unbox vandaag de Nailbox van september en mag er ook 1 weggeven.

20160917_193435

20160917_193524

De box van september is goed gevuld en bevat 5 verschillende nagellakjes. Overigens zitten er ook 4 plastic stokjes bij waar je de lakjes op zou kunnen swatchen. De box heeft de naam ‘Temptation’ gekregen, leuk! De merken die in deze box zitten zijn; Cuccio Colour, Cover Shoot Cosmetics, Nailsinc en Covergirl. Ik ben nog niet bekend met deze merken, maar dat maakt de box juist zo leuk.

20160917_193501

Nailsinc Gel effect Uptown

Dit lakje viel mij als eerste op toen ik de box open maakte. De kleur is fantastisch en draag ik graag in de herfst. Dit lakje komt nu dan ook als gelegen.

20160917_193547

Cuccio Colour Lost Innocence & Temptation

Een perzik tint en een fel paarse tint. Deze kleuren zijn altijd goed, maar wat mij betreft wel meer geschikt voor de zomer.

20160917_193609

Cover Shoot Cosmetics Nail Polish 10

Fel blauw, maar ook erg zomers. Het lakje heeft helaas geen naam, enkel een nummer ’10’.

20160917_193634

Covergirl nail sparlke topcoat 420

En als laatste een roze glitter topcoat van het merk Covergirl.

img_9148

Ik draag op iedere vinger een andere kleur om het verschil te laten zien. Alle lakjes lakken erg fijn alleen merkte ik dat de substantie van het paarse lakje een stuk dunner was als de andere lakjes. Dat is ook duidelijk te zien, het lakje is helaas uitgelopen. Verder ben ik erg tevreden. Ze dekken allemaal met 2 dunne laagjes en drogen mooi snel op.

img_9155

De Covergirl topcoat is prachtig als topcoat en vooral in combinatie met het perzik kleurige nagellakje. Zonder een gekleurde lak onder de topcoat vind ik het effect niet mooi. Mijn nagels krijgen een raar, geel effect.

20160917_193329

Ik vind de Nailbox een enorm leuk concept. Ik ontdek door deze box nieuwe merken en heb ook al gezien dat er in eerdere edities ook andere nagelproducten bij zaten. Erg afwisselend dus! Het enige kritiekpuntje dat ik heb is dat ik geen enkel benul heb wat de waarde is van deze box. De box zelf kost €19,49, maar zonder te weten wat de exacte waarde is vind ik het vrij prijzig klinken in mijn oren. De box is maandelijks te bestellen, maar ook verkrijgbaar in abonnement vorm van 3 maanden en 6 maanden. Nailbox verzend naar Nederland en Belgie.

Winactie

Om jullie kennis te laten maken met de Nailbox mag ik ook 1 box weggeven. De inhoud is exact hetzelfde als mijn box, enkel de kleuren kunnen hier en daar iets verschillen!

Wat moet je doen om kans te maken op de Nailbox?

– Volg Nailbox via Instagram of Facebook
– Laat een leuke reactie achter waarom jij deze Nailbox wilt winnen!

Gefeliciteerd Daisy!

De winnaar maak ik op 25 september bekend onder dit bericht en ontvangt tevens ook een mail van mij. Zorg dus dat je een geldig emailadres achterlaat in het hiervoor bestemde vakje. Succes allemaal!

*Deze box heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. Roxanne says

  Ik zou deze box heel graag willen winnen!
  Ik ga geen dag de deur uit zonder mijn nagels gelakt te hebben, dus nieuwe potjes zijn altijd welkom! 😉

 2. Marina says

  Wat een gave box. Als ik deze win, zal mijn dochter heel blij zijn. Dan kunnen we samen onze nagels doen. Iedere week doen we een andere kleur op onze nagels. Dus het zou geweldig zijn om deze box te winnen. Ik volg je via Instagram en Facebook. Groetjes van Marina.

 3. Anita te Gussinklo says

  Mijn nagels zijn op dit moment in goede conditie.
  Ideaal dus om er zo’n vrolijk lakje op te zetten.
  Ik volg je op Bloglovin & Facebook.

 4. Anita H. says

  Ik ben dol op lange en verzorgde nagels, kleurtjes, variatie en enige ijdelheid is mij niet bepaald vreemd. Vooral die eerste kleur vind ik prachtig, maar eigenlijk kan ik bijna alle kleuren nagellak wel waarderen.

 5. says

  Leuk concept! Ik sla even over, heb op het moment zoveel lakjes nog liggen die ik nog moet testen en gebruiken. Daar zal vast iemand heel blij mee worden. Wel jammer dat je niet iets kan herleiden van de prijs oid. ( of dat het wat recentere kleuren zijn of niet ).

 6. Yessica leidner says

  ???Goedemorgen???

  Ik zou geel graag deze leuke nagellakjes willen winnen
  Aangezien ik nog leuke nagellak zoek vind ik deze echt geweldig ik wacht eventjes met kopen hihi
  Mischien win ik deze leuke pakket wel

  Iedereen succes met deze leuke winactie
  ik volg jou op Facebook en instagram en jou blog
  Groetjes Yessica uit Raamsdonkveer ???????

 7. says

  Sinds ik door een logopedist op jonge leeftijd afgelopen ben van duimen ben ik gaan nagelbijten. Om dit af te leren waren we ruim 20 jaar verder. Maar nu, sinds een paar maanden, heb ik dan echt mooie randjes rondom mijn nagels. Als kind zijnde kreeg ik allerlei beloftes van mensen, ofschoon ik wel eens grappend daarop terug ben gekomen is niemand die belofte nagekomen. Zo’n setje zou echter geweldig zijn 🙂

 8. Fiz says

  Wat een leuke kleuren, ik doe niet veel met make-up maar nagellak is wel een must van mij. Wist helemaal niet dat er een nailbox bestond O.O

  • Yessica leidner says

   Super leuk!
   Ik maak graag kans ik hou ontzettend van nagels mooi nagels en dit zou super leuk zijn als ik dit mag winnen kan ik samen met mij kleine meid mooie nageltjes lakken??? hihi ze is bijna 3 jr hoe leuk is dat
   Groetjes xx?

 9. says

  Superleuk! Ik wist niet eens dat zo’n mailbox bestond. Vroeger verzorgde ik m’n nagels altijd maar nu zien ze er zo saai uit. Ik doe daarom graag mee om een box te winnen, het zijn ook mooie kleurtjes.

 10. Ellen says

  Ik hou steeds meer en meer van nagellak. zonder nagellak zie je me meestal niet. Ik vind het dan ook zalig om steeds nieuwe merken uit te proberen.
  Ik ben blij dat ik deze nailbox heb leren kennen door jou! Het is echt een leuk pakketje om af en toe jezelf eens te verwennen.

 11. Tamara says

  Ik doe heel graag mee met deze prachtige winactie. Ik ben dol op nailpolish en zou het leuk vinden om andere voor mij nog totaal heel onbekende merken te mogen leren kennen. Deze box zou leuk staan en een mooie aanvulling voor mijn nagellak stash.

 12. says

  Ik doe graag mee, ik zou deze box willen winnen omdat ik dol ben op nagellak en zo in contact kom met andere merken die ik niet ken. en andere kleurtjes kan uitproberen de ik zelf in 1ste instantie misschien niet zou kopen

 13. says

  Hele toffe winactie, die laat ik niet voorbij gaan! Omdat ik wel wat nieuwe nagellakjes kan gebruiken en omdat ik graag nieuwe reviews wil gaan schrijven op mijn blog, doe ik mee voor deze Nailbox! Fingers crossed!

 14. says

  Leuk en ik doe graag mee omdat ik van nagellakjes hou en deze merken niet ken!
  Het zijn kleuren die graag op mijn nagels zou lakken….

  Fb.: Ike Hassankhan

  Instagram: @chucky1012

  Xoxo

 15. Kim Bakker says

  Wauuw wat leuk! Ik zie de nailbox voor het eerst, het lijkt me een super leuk initiatief. Ik ben super er heel benieuwd naar 🙂 Liefs Kim

 16. Lies says

  Super leuk!! Ik word er helemaal vrolijk van :-), een goede reden om ze graag te willen winnen! Ik maak graag kans via instagram (liesvan88) <3

 17. Anne-Lynn says

  Heehee,
  Oeh supertoffe winactie, k zou deze box heel graag willen winnen omdat pretty nail polish altijd welkom is en deze box is gevuld met toffe kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *