E.L.F beachy shades nailpolish

Hoi allemaal, hebben jullie mijn artikel van de elf unboxing al gelezen? In het artikel kon je lezen dat ik een super leuk nagellak setje heb gekocht van Elf. Ben je benieuwd naar de swatches ? Kijk dan snel mee..

Het nagellak setje beachy shades  bevat 4 nagellakken. Een glitter top coat Pixie Dust, een mooie gele sunflower, een mint groen/blauwe Mint Cream en een paars/blauwe  Lavender Mist. 1 flesje nagellak bevat 10 ML wat ik prima vind voor een flesje nagellak.

Als eerste Sunflower. Wat een prachtige kleur, ben hier echt heel blij mee. Het witte draaidopje waar je het lakje mee vast houd heeft een fijne grip. De kwastjes hebben een normaal formaat waardoor ze erg fijn lakken. Ik heb hier 2 laagjes aangebracht voor de perfecte dekking. De nagellak droogt snel en mooi op. Er zit een soort parelmoer glans door de lak heen wat een heel mooi effect heeft op je nagels.

De tweede Mint Cream. Ook dit vind ik een erg mooie kleur. Het is erg lastig om de kleur te omschrijven, is het nou blauw of groen? Op de foto nijgt het meer naar groen maar als ik naar mijn nagels zelf kijk lijkt het blauw. Deze kleur bevat niet zo’n mooie parelmoer glans. Verder ben ik wel erg tevreden over deze mooie lak. Ook hier heb ik 2 laagjes aangebracht voor de perfecte dekking.

De paars/blauwe lak Lavender Mist. WAUW wat een intenst mooie kleur vind ik dit! Deze kleur bevat ook een mooie parelmoer glans. Het geeft echt een geweldig effect op mijn nagels. De kleur nijgt nu wel meer naar paars. Maar geen probleem deze lak vind ik echt geweldig. Ook hier heb ik 2 laagjes aangebracht voor de perfecte dekking.

En dan als laatste alweer de topcoat Pixie Dust. Hoe enthousiast ik ben over de andere 3 lakjes vind ik dit echt een hele erge teleurstelling. Je ziet bijna niks van de glitters. Het lijkt van dichtbij alsof er gaatjes in mijn nagellak zitten. Erg jammer want de glitters zien er in het flesje wel erg mooi uit.


Nog even een foto van dichtbij zodat je het effect wat beter kan zien.

Het nagellak setje is hier te koop en kost 3 euro.

Ben jij net zo enthousiast over de lakjes als ik?

Liefs,
Priscilla

Volg je me ook al op Bloglovin en facebook?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *