Essence like an unforgettable kiss nagellak

IMG_9297

Essence heeft al zin in het voorjaar met de nieuwe trend editie like an unforgettable kiss. Het is een super snoezige collectie vol met vrolijke kleurtjes. Ik ben niet helemaal ondersteboven van de collectie maar de nagellakjes wilde ik wel graag proberen. Kijk je mee?

IMG_9300

De Essence trend editie like an unforgettable kiss heeft maar liefst 4 nagellakjes waarvan ik er 3 laat zien. Nothing But Lovestoned, Always On My Mint, You Let My Heart Skip A Beat vond ik alle 3 erg mooi! Zijn de namen al niet super schattig? Essence belooft dat de lakjes alle beautyharten sneller zullen laten bonzen, zorgen voor een hoge dekking en een supershiny gel-finish.

IMG_9341

IMG_9357

De kwastjes van Essence blijven wat mij betreft een rampen plan. Ze zijn lang, dun.. nee ze zijn het gewoon net niet. De flesjes zien er overigens wel leuk uit. De kleuren en de zilveren dop zijn erg opvallend waardoor je er al snel naar grijpt in de winkel.

IMG_9263

02 Always on my mint; Het probleem met mint groene nagellak is al snel dat ze niet goed dekken. Essence slaagde hier wel in want met 2 laagjes zijn mijn nagels goed gedekt.

IMG_9268

01 Nothing but lovestoned; Wauw, hoe bedoel je veel glans? Het perzik kleurtje knalt van mijn nagels af, ik hou ervan.

IMG_9266

03 You let my heart skip a beat; Mijn motto met paars is altijd, hoe paarser hoe beter. Wat mij betreft is dit de perfecte paarse kleur en niet te vergeten de glans, erg mooi.

IMG_9342

Van de kwastjes moeten de lakjes het niet hebben maar de kleuren en de glans laten dat stiekem een beetje vergeten. Daarnaast dekken de lakjes perfect met 2 lagen en blijven ze ongeveer 2 tot 3 dagen mooi op mijn nagels zitten. Ik ben tevreden.

De Essence like an unforgettable kiss collectie is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. De lakjes kosten 1,89 per stuk en zijn vanaf nu te koop. Let op het is een limited edition dus op is op.

Welk lakje ga jij scoren?

Comments

  1. Sharon says

    Wauw, super mooie kleurtjes! Ook hele mooie foto’s erbij gemaakt! Ik was eigenlijk ook wel benieuwd of je een keer een artikel kan maken over je huwelijk, hoe je man je heeft gevraagd etc! Ben er super benieuwd naar namelijk hihi, ben zelf 21 en ook verloofd. Krijg vaak rare gezichten en opmerkingen dat ik te jong ben. Ben benieuwd hoe jij/jullie hier mee om gegaan zijn! 🙂

  2. says

    Wow, hallo lakqueen! Wat zit je nagellak er mooi op zeg, ook zo precies, prachtig. Always on my mint is gorgeous, helemaal door de goede dekking. Meteen ingepakt hiero! Dat klopt, veel mintlakken dekken niet volledig of heb je van die strepen. Hier totaal niet, love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *