H&M – Quick dry for nail polish

Als je een paar keer per week je nagels lakt kan ik me voorstellen dat je geen geduld meer hebt om stil te blijven zitten voor het opdrogen. Er zijn al meerdere merken die dit ‘wonder’middeltje hebben uitgebracht. Ik ben benieuwd. 


Essence en Bourjois hebben al een poging gedaan. Maar nu komt ook H&M met een flesje wat je nagellak sneller zou doen laten drogen. Ik vond deze online op de website maar ben hem ook al tegen gekomen in de winkel. Voor een flesje van 50 ML betaal je 3,99.


Het flesje heeft een bekende spray. Vrijwel elk flesje ( denk aan bodymist, parfum, reinigings spray voor kwasten )heeft dezelfde verstuiver. ik zelf ben er dus al bekend mee en vind deze verstuiver erg fijn werken. 


Om de spray uit te testen lak ik mijn nagels met 1 laagje nagellak. In dit geval Romper Room van Essie.


Het is de bedoeling dat je na het lakken van je nagels het even 60 seconden laat rusten. Na 60 seconden spray je de vloeistof op je nagels. Het zou dan meteen droog moeten zijn. Nadat ik de vloeistof heb gespoten op mijn nagels ga ik er aan voelen. De vloeistof is erg vettig en wat een ongelooflijk vieze geur komt er van af. Heb je een huisdier? Dan ben je vast wel bekend met een vlooien middel. Nou daar kan ik het dus mee vergelijken. Absoluut niet fijn dus. Mijn nagels zijn daarin tegen wel goed droog. 


Conclusie:
Het flesje doet absoluut goed zijn werk maar de geur is echt niet te verdragen. De geur blijft nog lang op mijn vingers zitten, zelfs na het wassen van mijn handen. Ik blijf liever wat langer stil zitten om mijn nagellak goed op te laten drogen dan dat ik deze geur moet ruiken. Helaas is de spray voor mij dus niet weg gelegd.

Zou jij de geur accepteren om je nagels sneller te laten drogen?

Liefs,
Priscilla 

Volg je me al via twitter?

Comments

  1. says

    Oei ik heb dit product in mijn winkelmandje staan op de h&m app. Ik ga hem eruit halen want als het echt zo stinkt dan gebruik ik het product ook niet graag. Goede review!!

  2. says

    Oeh, balen van de geur. Ik vind een verstuiver voor zo een product dan ook niet erg geschikt. Dan kan je beter zo een systeem hebben van Essence, met die drops. Als de geur dan alleen op je nagels zou komen, zou ik er enigszins mee kunnen leven, maar heel je handen? Blegh!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *