Miss Sporty lasting color gel shine nagellak

2015-08-26 12.21.19

Ze liggen inmiddels al een tijdje in de winkel, de Miss Sporty lasting color gel shine nagellakjes. Nu ik helemaal in de herfst stemming ben en het tijd vond worden voor kleuren die daar bij passen, greep ik mijn kans en scoorde ik 3 lakjes. Naast dat de kleuren mijn ding zijn, beloven de lakjes ook nog is 10 dagen mooi op je nagels te blijven zitten en hebben de lakjes een gel finish zonder dat je een lamp hoeft te gebruiken. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren, maar zullen ze mij ook echt bevallen?

2015-08-26 12.24.33

Er zijn momenteel 8 verschillende kleuren te koop, van parelmoer tot aan hemels blauw. Maar nee, die kleuren spreken mij nu helemaal niet aan. Doe mij maar warm geel, bordeaux rood en oranje, de kleuren van de herfst! Helaas hebben de lakjes geen namen en moeten we het doen met saaie nummers. Wat betreft de flesjes zijn deze geheel hetzelfde als de andere lakjes in het Miss Sporty assortiment. Niks vernieuwends, enkel de inhoud, maar dat vind ik helemaal prima.

Van links naar rechts
557 – 554 – 555

2015-08-26 12.23.29

De kwastjes van de lakjes van Miss Sporty vind ik altijd enorm fijn. Ze zijn lang, breed genoeg en rond afgesneden waardoor je overal gemakkelijk bij komt. Ik merk wel dat de substanties wat verschillen. Zo is de substantie van het oranje en gele lakje vrij dik en het bordeaux rode lakje juist weer erg waterig.

IMG_2894

555
Oranje, maar dan net wat warmer waardoor het een perfecte herfst kleur is. Het lakje dekt mooi met 2 lagen en de substantie lakt erg fijn.

IMG_2896

557
Nee, geen felle opkomende zon, maar een bos vol met herfst bladeren. Ook deze kleur dekt mooi met 2 lagen, al is deze substantie net iets stroperiger.

IMG_2904

554
Bordeaux rood. De kleur is mooi, maar verder is er geen land mee te bezeilen. De substantie is enorm waterig en helaas dekt het lakje niet met 2 lagen. Jammer, want de kleur is wel erg mooi.

2015-08-26 12.22.43

De donker gele en het oranje kleurtje maken mij vrolijk, maar helaas weet ik niet wat ik met de bordeaux rode kleur aan moet. De substanties verschillen enorm en spijtig genoeg valt er met de bordeaux rode kleur niet te lakken, in tegenstelling tot de oranje en gele kleur welke wel gewoon fijn lakken. De 10 dagen halen de lakjes niet, hooguit 2/3 dagen, waardoor de kwaliteit feitelijk verre weg is van een gellak. De lakjes hebben wel een mooie glans en drogen enorm snel op. Als gewone lakjes zijn ze leuk, maar wat betreft de gel finish mag er nog wel het een en ander aan gesleuteld worden. Mij zal je deze herfst veel zien rondlopen met de gele en oranje lak, deze vind ik helemaal leuk!

De Miss Sporty lasting color gel shine nagellakken zijn te koop bij Etos en kosten 2,49 per stuk.

Wat is jouw ultieme herfst kleur? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Gek soms, dat die substanties zo verschillen. Dat heb ik vaker gehad met Miss Sporty! Leuke kleurtjes heb je uitgekozen, vooral de gele is leuk! Ik heb zelf een oudroze kleurtje.

 2. says

  Ik ben een grote fan van miss sporty lakjes ♥
  De kwastjes zijn zo fijn, je kunt er zo mooi mee lakken bij de nagelriemen..
  Prachtige kleuren, jammer van de dekking.

 3. says

  Oeh la la, 555 vind ik prachtig! Wat jammer dat de kwaliteit hier en daar te wensen overlaat…Al mogen we misschien ook niet teveel verwachten van zo’n prijsje. Thanks voor je fijne en eerlijke review!

 4. says

  Dan kan ik beter die van Essence blijven gebruiken. Die blijven vaak gewoon een week zitten. Maar wil toch wel een kleurtje proberen! Wat gek van die bordeaux rode. Di kleur is zoo mooi juist!

 5. says

  De oranje kleur is mijn favoriet uit het rijtje, ik baal dat okergeel mij gewoon niet goed staat. Wel heel jammer van het bordeaux kleurtje.. Ai 2/3 dagen is wel minimaal als ze 10 dagen beloven.

 6. says

  Oh my.. die gele is zoooo leuk! Hele fijne review want ik kende deze lakjes nog niet! Wel jammer natuurlijk dat ze niet echte gel lakken zijn en dat ze alle drie een andere substansie hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *