RIMMEL LONDON 60 seconds // Rita Ora

Zoals de meeste van jullie wel weten hebben Rimmel London en Rita Ora samen gewerkt aan een nieuwe lijn met mooie kleuren nagellak. De kleuren zijn allemaal zelf uitgekozen door Rita Ora. De kleuren verschillen enorm, er zitten een paar knal kleuren tussen maar ook een paar mooie lichte pastel kleuren. Ik heb 4 nagellakken gekocht. In totaal zijn er 12 prachtige kleuren nagellak. Ik heb bewust gekozen voor kleuren die ik normaal niet zo snel zou kopen. En natuurlijk de witte, die staat op nummer 1 en ben super benieuwd na alle verhalen of deze lak echt zo goed dekt.

823 – 303 – 613 – 703
Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik nog geen 1 lakje heb van Rimmel 60 seconds in mijn nagellak collectie. SHAME ON ME! Juist om die reden ben ik extra benieuwd of je ècht aan 1 laagje nagellak genoeg hebt en of de lak ècht droogt binnen 60 seconden.
Ik breng bij van elke nagellak kleur 1 laagje aan op mijn nagel.
613 MIDNIGHT RENDEZVOUS 
 Een mooie donkerpaarse kleur. En inderdaad deze kleur dekt prachtig na 1 laagje.
303 RAW AS NIGHT
Een knallende rode kleur. Als je op zoek bent naar een goede opvallende rode nagellak zou ik zeker deze aanraden. WAUW de kleur springt er echt uit. Wel zou ik persoonlijk 2 lagen aanbrengen, dan dekt de kleur net iets mooier.
823 BLINDFOLD ME BLUE
Ook deze mooie blauwe kleur knalt er echt uit. Dit is een kleur die ik minder snel zou kopen maar nu ik hem zo op me nagels zie vind ik de kleur echt prachtig.
703 WHITE HOT LOVE
En inderdaad, ik ben helemaal onder de indruk. In 1 laag heeft deze witte lak de perfecte dekking. Ik ben helemaal om.
Ik kan er ook bij vertellen dat de lakjes binnen 60 seconden helemaal zijn opgedroogd. Ik vind het echt prima lakjes!
Ze kosten 3,99 per stuk.
Heb jij al een lakje van Rita Ora?
Liefs,
Priscilla
Volg je me al op bloglovin en facebook?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *