Rimmel super gel nagellak

2016-05-03 12.34.41

Geen tijd of geld om naar een nagelsalon te gaan? Geen probleem! Rimmel London bracht de nieuwe gel nagellak uit, een 2-stappen systeem die zorgt voor kleur en glans en die belooft tot wel 14 dagen te blijven zitten. Lees je mee?

2016-05-03 12.33.42

Een aantal merken gingen al voor, maar ook Rimmel vond het de hoogste tijd worden voor salonwaardige nagels zonder dat er een salon of uv-lamp aan bod komt. Maar een gel lak zonder uv-lamp, hoe werkt dat nou? De combinatie van de 2 formules, de oligomeer in beide formules en de fotoinitiator in de top coat creëert een ‘mani’ die tot wel 14 dagen lang kleur en glans geeft. De oligomeren in de formule reageren wanneer zij in contact komen met de  fotoinitiator waardoor de twee laagjes samensmelten en er een gelkleur en glans ontstaat. De glans is geperfectioneerd met versterkende polymeren waardoor de nagels een geweldige glans krijgen.

2016-05-03 12.35.56

Er zijn maarliefst 20 verschillende kleuren verkrijgbaar waarvan er 10 kleuren zijn ontworpen door Kate Moss. Deze lakjes zijn te herkennen aan de signatuur op het flesje. De kleuren zijn veelzijdig en lopen op van nude tot aan donker paars. Voor ieder zit er wel een kleur bij. Zelf laat ik 2 verschillende kleuren zien; 031 Perfect Posy By Kate en 061 Seduce inclusief de super gel top coat.

2016-05-03 12.35.31

De kwastjes zijn zo fijn, breed en rond afgesneden. Zo kun je de nagellak gemakkelijk en nauwkeurig in 1 beweging aanbrengen. De substantie is overigens prima, niet te dik en niet te dun.

Ik draag op iedere foto 2 laagjes super gel nagellak en 1 laagje super gel top coat..

IMG_7373

031 Perfect Posy By Kate
Koraal kleurtjes, ik hou ervan! Ik draag deze kleur het liefst het hele jaar door, maar in de zomer zijn koraal tinten toch wel mijn favoriet. De gel lak dekt volledig met 2 dunne laagjes en door de top coat ontstaat er ook nog eens een waanzinnige glans.

IMG_7489

061 Suduce
Deze donkere paarse kleur dekt ook volledig met 2 dunne laagjes. De kleur is intens en kan zowel in de zomer als de winter goed gedragen worden.

IMG_7425

Uiteraard testte ik hoelang de nagellak het zou volhouden op mijn nagels zonder te barsten of te chippen. Op dag 8 maakte ik deze foto, net hiervoor brak het stukje af op mijn middelvinger. Zoals je kunt zien, zien mijn overige nagels er nog perfect uit. Enkel is de nagellak een stukje verder uitgegroeid. 8 dagen vind ik toch wel erg lang, zeker wanneer je veel doet met je handen. Denk aan het huishouden en de dagelijkse zorg voor een baby.

2016-05-03 12.35.08

De variatie in de kleuren, de vorm van het kwastje en de droogtijd vind ik echt top. De nagellak droogt iets minder langzaam op dan een gemiddelde nagellak, maar dit komt door de top coat. Ik vind het overigens niet storend om iets langer te blijven zitten, maar als ik haast heb is dit niet heel erg handig. Helaas blijft de Rimmel gel lak niet de beloofde 14 dagen zitten, maar 8 dagen zonder barsten en chips vind ik meer dan prima!

Zowel de Rimmel gel nagellak als de Rimmel gel top coat kosten €7,99 per stuk en zijn te koop bij de drogisterij.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Wouw ik wist niet dat het zo’n goede kwaliteit was, 8 dagen is echt wel lang .. En de kleuren zijn ook super mooi ! Ik moet het precies eens uittesten :p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *