Sally Hansen miracle gel nailpolish

Een gelnagellak die zonder UV lamp net zo lang belooft te blijven zitten als een gelnagellak met UV lamp. Ik ben benieuwd. Ik testte 2 kleuren uit. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel mee.

Sally Hansen bracht helemaal nieuw op de markt de miracle gel nailpolish. Ze beloven net zo lang te blijven zitten als gelnagellak waarbij je een UV lamp nodig hebt.

Er zijn maar liefst 47 prachtige kleuren, van metallic tot mooie pastel kleuren. Ik testte 270 Street Flair en 290 Grey Matters. Hierbij hoort de topcoat 100. 1 flesje bevat 15ML wat erg veel is voor een nagellak.


Wat is al meteen een plus punt vind aan de Sally Hansen miracle gel zijn de kwastjes. Ze zijn enorm breed wat ik erg fijn vind lakken.

Hoe gebruik je het?
 
Het is gewoon de bedoeling dat je het op de manier lakt zoals je met nagellak gewend bent. Je hebt maar liefst 2 lagen nodig van de normale lak en 1 laag van de topcoat. Een basecoat is hierbij niet nodig. Let op, de topcoat is hierbij nodig. 


290 Grey Matters – Een prachtige mint groene kleur. Met 2 lagen dekt die volledig en wat een mooie glans komt er van af.

270 Street Flair – Ik ben gek op paars. Ook deze dekt volledig met 2 lagen. Het glans effect vind ik erg mooi.

Maar hoe ziet het er uit na 5 dagen?
 
 
Na 5 dagen beginnen de eerste beschadigingen te komen. Bij mijn duim, wijsvinger en middelvinger is het bij de randjes wat beschadigd. Nu moet ik er wel even bij vertellen dat ik iedere dag de afwas doe en dagelijks bezig ben met mijn handen. Ik vind het een prima gellak! Na 5 dagen wil ik toch zeker wel weer mijn nagels van kleur veranderen.
 
 
Het verwijderen van de miracle gel nagellak gaat erg makkelijk, net zoals bij een normale nagellak.
 
 
Sally Hansen miracle gel is te koop bij de drogist en kost 11,99 per flesje.Het is even een uitgave maar je krijgt er wat moois voor terug!
 
Lijkt het jou wat?


Comments

  1. says

    Ik was hier zo benieuwd naar, ik heb een tijdje met een cappuccino kleur in mijn handen gestaan maar ik koos toch voor Essie. Toch lijken de lakjes mij enorm fijn en ja 5 dagen is al ontzettend lang 🙂

  2. says

    oeeh ik ben zo benieuwd geworden naar deze lakjes, toevallig heb ik gisteren een winactie gewonnen met een roze kleurtje en de topcoat, ik ben heel benieuwd. Hmm 14 dagen is dus toch niet helemaal waar haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *