Treat collection nagellak

2016-01-21 15.39.45

Eerder liet ik al een vrij onbekend merk zien, Uvas Frescas. Dit keer introduceer ik een nagellak merk dat voor mij ook niet bekend in de oren klinkt, Treat collection. Ik heb de lakjes flink uitgeprobeerd en zal er vandaag wat meer over vertellen. Ben je net als ik ook erg benieuwd naar dit merk? Lees dan snel verder!

2016-01-21 15.38.51

De flesjes zijn al een feest om naar te kijken. De flesjes zijn geheel doorzichtig en vallen op door de gouden, glimmende dop. Het merk staat dik gedrukt op de voorkant van het flesje. Het is simpel, maar mooi strak. Als ik de lakjes in de winkel zou zien staan zouden ze er zeker uitspringen voor mij. Er zijn talloze kleuren verkrijgbaar die allemaal voorzien zijn van een leuke naam. De lakjes die ik vandaag laat zien zijn Darling en Black tie. Een knal rode kleur en een bruin koper kleurig glitter lakje.

2016-01-21 15.40.29

De kwastjes zijn lang en smal. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik een liefhebber ben van lange en brede kwastjes, maar bij deze kwastjes is het niet erg storend. De substantie is wat aan de dunne kant, maar nog net dik genoeg zodat de nagellak niet direct in de nagelriemen loopt.

IMG_5950

Darling is een mooie bruine kleur met subtiele glitters. De glitters zijn helaas lastig vast te leggen met de camera. Ik draag 2 dunne laagjes voor een mooie dekking.

IMG_5956

Black tie is vuurrood. Ik heb de geschikte nagellak gevonden voor Valentijn. Het fijne is, dat ik maar 1 dun laagje heb aangebracht en het lakje dekt volledig. Dat komt niet snel voor bij rode nagellak.

2016-01-21 15.37.34

Natuurlijk heb ik ook gekeken naar de houdbaarheid. Beide lakjes blijven ongeveer 4 dagen mooi op je nagels zitten. De lakjes lakken ondanks de wat smallere kwastjes erg fijn en drogen snel op. De prijs van deze nagellak ligt wel iets hoger, de lakjes kosten namelijk €19,00 per stuk. De reden hiervan is heel simpel.. De lakjes zijn 5 vrij. Dit houdt in dat de nagellak vrij is van 5 gevaarlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn; Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Toluene, DBP (Dibutyl phthalate) en Camphor. Dit zijn nou niet direct ingrediënten die mij bekend in de oren klinken.

2016-01-21 15.35.37

Ik kan eigenlijk geen minpunten opnoemen, behalve dat de prijs wat aan de hoge kant is. Verder vind ik de nagellak helemaal leuk!

Treat collection nagellak is online te koop bij Corponatura.

Ben jij al bekend met het merk? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Je review klinkt goed en de flesjes zijn echt heel mooi. Toch zijn dit niet mijn tinten en daarom zou ik er ook niet zo snel dit bedrag voor wegleggen. Fijne review :).

  2. says

    De flesjes zijn echt mooi! Je geeft ook een duidelijke omschrijving en de foto’s zijn super duidelijk. De prijs is inderdaad wat aan de hoge kant, maar als de kwaliteit goed is zou ik dit er wel voor over hebben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *