Catrice Check & Tweed quattro baked eyeshadow co2 Town of Crown

Langzaam aan beginnen de Catrice schappen zich weer te vullen met de nieuwe limited edition Check & Tweed. De producten variëren weer van oogschaduw paletten tot prachtige kleuren nagellak. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet heel erg enthousiast ben over de limited edition. Ik nam alleen een palette mee en 2 kleuren nagellak.

De Check & Tweed limited edition bevat 2 oogschaduwpaletten. Ik nam er een mee met de naam Town of Crown. Het palette oogt erg leuk, zoiets als dit heb ik nooit eerder gezien. Catrice staat wel een beetje bekend om goed gepigmenteerde oogschaduw dus ik ben erg benieuwd.

Wanneer ik het doosje open klap zie je direct de kleuren. Over de oogschaduw zit een plasticje om de oogschaduw te beschermen. Het zijn gebakken oogschaduws wat ik zelf altijd erg fijn vind werken.


De kleuren vind ik erg mooi. De eerste kleur zou je eventueel ook nog kunnen gebruiken als highlighter. Er zitten vrij grote shimmers op en ik heb het idee dat de gebakken oogschaduws erg poederig zijn. Ik ben benieuwd.

De oogschaduws stellen me eigenlijk een beetje teleur. Ik heb vrij hard met mijn vinger moeten vegen voor een duidelijke swatch. De eerste kleur is erg mooi en geeft vrij veel pigment af maar de 2de daarentegen is weer erg poederig en er zitten aparte, grote, donkerdere glitters in. De bruine kleur is erg stroef en de laatste kleur is bijna niet te zien. Erg jammer, want het palette zag er veel belovend uit.

De eerste kleur wil ik wellicht nog is als highlighter gaan gebruiken maar de overige kleuren spreken me verder niet aan. Jammer Catrice, ik had er wel iets meer van verwacht.

De Catrice Check & Tweed quattro baked eyedhadow is te koop bij Kruidvat en Trektplijster en kost 4,59. Let op het is een limited edition dus op = op.

Heb jij al iets van de Check & Tweed limited edition kunnen scoren?


Volg je me al via bloglovin? Zo blijf je op de hoogte van mijn nieuwste artikelen!Comments

  1. says

    Ik had hier wel iets meer van verwacht! Ik ben persoonlijk niet gek op gebakken oogschaduws, blushes en bronzers daarentegen wel! Ik vond de collectie ook niet mega spannend! Volgende keer beter..

  2. says

    Wat jammer dat de kleuren niet zo gepigmenteerd zijn. Ik vind ook twee kleuren enorm veel op elkaar lijken ook jammer. Ik vind dit pallette (naast het uiterlijk) ook niet veel bijzonders hebben. Fijne review! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *