Essence come to town quattro eyeshadow

Het word buiten kouder, de kachels staan weer aan en de kerstverlichting hangt al zo’n beetje door heel Nederland. Iedereen is klaar voor de kerst en ook Essence. Essence heeft weer een leuke limited edition gebaseerd op de feestdagen. De come to town limited edition heeft veel variatie, van lipsticks tot aan nagellak en van kerstkaarten tot aan heftige kleuren blush. Ik ging voor twee quattro eyeshadows. Kijk je mee?

Iedereen kent ze wel, de quattro eyeshadow van Essence. Dit keer bracht Essence 2 leuke palette uit met de ultieme kerst kleuren. Een groene variant 01 make a wish en de rode variant 02 naughty or nice?

Beiden paletten hebben 4 kleuren oogschaduw. Wat ik wel jammer vind is dat de paletten 2 dezelfde kleuren hebben.

01 make a wish is een palette met mooie groene tinten. Je kunt je look rustig houden maar ook zeker een heftige smokey eye maken. Ik vind de kleuren combinatie erg mooi.

02 naughty or nice? heeft roze tinten. Het palette heeft dezelfde zilveren en gouden kleur als het andere palette. Ik vind de kleuren mooi maar had toch liever een witte kleur erin gezien in plaats van de gouden kleur.

De kleuren zijn erg mooi en goed gepigmenteerd. De donkerste groene kleur valt wel veel donkerder uit als ik gehoopt had. De kleuren hebben een mooie glans en voelen erg zacht aan.

Ook deze kleuren zijn weer erg mooi en goed gepigmenteerd. De mooie donkerrode kleur valt helaas uit als een rare bruine kleur, jammer. Verder vind ik het een prima palette!


Ik ben blij dat ik deze schatjes niet heb kunnen weerstaan. Ik ben helemaal klaar voor de kerst!

De Essence come to town quattro eyeshadow kost 2,89 en is te koop bij Kruidvat. Let op het is een limited edition dus op is op.

Wat vind je van de oogschaduw paletten?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *