Essence hello autumn oogschaduw palette walk in the park

Vanaf begin deze maand ligt er weer een nieuwe limited edition van Essence in de schappen. Ik rende meteen naar de winkel. Dit is 1 van de leukste limited editions van Essence, juist omdat het allemaal in de herfst kleuren is. Laat de herfst nou net mijn favoriete seizoen zijn! De producten verschillen van lipsticks tot aan haar elastiekjes, maar ik ging voor het oogschaduw palette.

Essence bracht 2 oogschaduw paletten uit, ik ging voor walk in the park. Een palette met prachtige bruine tinten. Het andere palette uit de limited edition bevat ook groene tinten, dit zijn net de kleuren die ik niet vaak gebruik. Het palette zelf ziet er vrij simpel uit en is een beetje opgeleukt met wat blaadjes.

Op de achterkant staat uitgelegd hoe je de kleuren die in het palette zitten kunt gebruiken. Zelf kijk ik hier nooit naar maar ik kan me voorstellen dat sommige meiden dat handig vinden.

Het palette bevat 6 prachtige kleuren van licht naar donker. Alle kleuren hebben subtiele glitters, hier hou ik wel van. De kleuren hebben verder geen naam.

De kleuren zijn erg mooi maar de pigmentatie vind ik iets minder. Zo op het eerste oog ziet het er goed uit maar ik heb wel 3 keer hard moeten vegen voor dit effect. Ook zijn de kleuren erg korrelig wat een enorme fall out veroorzaakt. Ik raad je aan een goede oogschaduw basis te gebruiken. Verder vind ik de kleuren erg mooi, de eerste kleur is ook erg mooi als highlighter.

Sorry voor de iets wat belichte foto maar zo zie je het effect wel duidelijk. Voor mijn oog look heb ik de 2de, 3de en 5de kleur gebruikt. Ik heb eerst een oogschaduw basis gebruikt daardoor heb ik bijna geen last van fall out. Op deze manier is het palette erg fijn in gebruik.

De pigmentatie is middelmatig maar wat wil je voor een prijs van 3,89? Ik vind het een prima budget palette.

De essence hello autumn collectie is te koop bij Kruidvat en Trekplijster, let op want op = op.

Heb jij al iets kunnen scoren van de Essence hello autumn collectie?


Comments

  1. says

    Wat een mooi palette. Het pigment valt me niet eens tegen. Het is dat ik al genoeg zulk soort tinten/kleuren heb liggen, anders had ik hem wel gekocht. Goede review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *