Essence how to make bright eyes make-up box

De make-up boxen van Essence zijn in Duitsland erg gewild. Nu we ze eindelijk in Nederland hebben was ik er toch wel erg benieuwd naar. De vakken waren al helemaal leeg geplunderd maar het palette die mij het meeste aansprak lag er nog, namelijk het how to make bright eyes palette.

Het palette is erg meisjes achtig en doet me eigenlijk een beetje denken aan mijn kinder make-up van vroeger. In het palette zitten 2 kaartjes waarop staat beschreven hoe je de oogschaduw aan kunt brengen. Handig voor als je zelf geen inspiratie hebt.

Bij het palette zit een kwastje met aan de ene kant een spons applicator en aan de andere kant gewoon een kwastje met haartjes. Het palette heeft 6 kleuren oogschaduw met subtiele glitters erin. De oogschaduws hebben ieder een eigen naam.

Van links naar rechts
light up – eyes bright open – team bright
vanilla eyes – natural beauty – the irresistible
 
 
Over naar de swatches
 

 

De eerste 3 kleuren van de eerste rij zijn mooi en goed gepigmenteerd. De andere 3 kleuren van de onderste rij stellen me daarentegen erg teleur. Ze zijn niet tot nauwelijks te zien. Mijn vinger laat enkel een hoopje glitters achter, jammer.

Het how to make bright eyes palette vind ik eigenlijk een klein beetje tegenvallen. Aangezien het palette enorm gewild is had ik zeker verwacht dat alle 6 de kleuren oogschaduw goed gepigmenteerd zijn. Wellicht gebruik ik de eerste 3 kleuren nog is bij een oogloog maar het palette komt zeker niet bij mijn favorieten.

Essence how to make bright eyes make-up box is te koop bij geselecteerde Kruidvat filialen en kost 5.99.

Wat vind jij van het palette?

Comments

  1. says

    Jammer van de onderste 3 kleuren. Ik had afgelopen week uit deze serie het nude paletje gekocht. Ik had met het swatchen ook even zoiets van hmm.. ik moest best wat gebruiken om het goed zichtbaar te krijgen op mijn hand. Maar toen ik het op mijn ogen gebruikte pakte hij wel goed. Wellicht omdat ik standaard een primer gebruik.. dat helpt toch wel om het product beter op te nemen. De applicator hadden ze beter weg kunnen laten. Hihi. Wel een leuk en duidelijk artikel! Als ik er nog 1 koop dan wordt het deze waarschijnlijk niet hihi! XoXo Olivia

  2. says

    Mmm.. Jammer.. Al vind ik dit er inderdaad ook uit zien als kindermake-up en ik er niet veel beters van had verwacht. Toch jammer! Hoop dat je die bovenste kleuren wel kunt gebruiken:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *