Sleek oh so special palette

Een palette waar je veel verschillende make-up looks kunt maken vind ik geweldig. Laat ik nou net dat ene perfecte palette winnen waarmee ik een sexy look voor overdag kan maken maar ook een heftige party look voor in de avond. Ik won het Sleek oh so special palette bij lifestylebylinda.  

Sleek staat bekend om zijn goed gepigmenteerde oogschaduw paletten. Ik ben dol op Sleek en ben daarom ook extra blij dat ik het palette gewonnen heb. Het palette zit altijd verpakt in een doosje waarop de naam staat. Ik vind de doosjes erg handig zo kan ik altijd de palette die ik zoek terug vinden.

Het palette zelf is matte zwart en aan de voorkant zie je het Sleek logo. Ik hou er van, simpel, strak en verder geen poes pas.

Als je het palette opent zie je meteen de kleuren. Daarop zit een doorzichtig plasticje waarop de namen van de kleuren oogschaduw staan. Dit vind ik altijd een pluspunt bij oogschaduw paletten. Sleek scoort weer een aantal punten!

Zoals ik al zei, de kleuren variëren maar je kunt er veel kanten mee op. Er zitten 8 matte kleuren in en 5 kleuren met subtiele glitters. In totaal dus 12 prachtige kleuren.

Over naar de swatches.

De eerste rij van het palette, dit is precies waarom ik zo dol ben op sleek. De kleuren springen er meteen van af en laten geen overige korrels achter. Alleen de eerste kleur is niet heel erg goed gepigmenteerd maar hey, die ene kleur zie ik wel door de vingers.

Ook de tweede rij is wederom goed gepigmenteerd. Geweldig!

Alhoewel de kleuren vrij verschillend zijn passen ze toch allemaal bij elkaar. GO Sleek!

Sleek oh so special kost 9,99 en is onder andere te koop bij The Makeupspot en geselecteerde V&D filialen.

Wat is jouw favoriete Sleek palette?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *