Mijn opgemaakte producten van januari en februari 2020

IMG_1389-01

Tijd voor het allereerste opgemaakt artikel van 2020! Er zijn weer een hoop (fijne) producten doorheen gegaan. Kijk je mee?

IMG_1390-01

GUHL Vochtherstel shampoo & conditioner
Volgens mij is dit duo van GUHL al vaker voorbij gekomen. Ik blijf GUHL een héél fijn merk vinden en heb zowel de shampoo als de conditioner dan ook graag gebruikt. Naast de heerlijke geur maakt de shampoo mijn haar goed schoon en de conditioner maakt het zijdezacht.

IMG_1394-01

L’oréal Elvive Extraordinary Clay Shampoo & Conditioner
Het kan niet meer anders, uiteraard maakte ik dit duo weer op. Naast de verrukkelijke geur, werken de producten echt top voor mijn haar en zorgen ze ervoor dat ik het minder vaak hoef te wassen. Dit is echt een product waarvan ik hoop dat het nooit uit het assortiment wordt gehaald.

IMG_1392-01

Dove beauty Finish, Invisible care & Nourishings Secrets
Niet een, niet twee, maar 3 keer een Dove Deodorant. Eigenlijk komen deze ook altijd wel voor in mijn opgemaakt artikelen, want qua bescherming werkt Dove momenteel gewoon het beste bij mij. Beauty Finish blijft mijn favoriet, maar de andere twee vond ik ook erg fijn.

IMG_1393-01

The Body Shop Camomile Gentle Eye Make-up Remover
Ik maakte een fullsize fles op en een mini. De kamille is heel zacht voor mijn ogen en het verwijdert mijn oog make-up in een handomdraai. Deze make-upremover koop ik absoluut weer opnieuw!

IMG_1398-01

Philosophy Purity make-updoekjes
Eigenlijk gebruik ik heel weinig make-updoekjes, vaak enkel voor het snel verwijderen van swatches op mijn arm, maar deze van philosophy heb ik met liefde gebruikt. Mijn makep-up wordt zó snel verwijdert en de doekjes zijn heel zacht voor mijn huid. Ik vind ze helaas vrij prijzig, maar fijn zijn ze wel.

IMG_1396-01

The Body Shop Juicy Pear douchegel & Kneipp Beautygeheim douchefoam
Normaal maak ik véél meer doucheproducten op, maar er staat momenteel zoveel in zonde badkamer dat ik heel veel afwissel qua product. de Juicy Pear van The Body Shop is helaas een limited edition en nu niet meer verkrijgbaar. Super jammer, want de geur is enorm lekker. Ook de Beautygeheim douchefoam van Kneipp heb ik heel graag gebruikt.

IMG_1399-01

L’oréal Paradise Extatic Primer & Mascara
Eigenlijk maak ik ook altijd wel de Paradise Extatic mascara van L’oréal op, maar dit keer ook de bijbehorende primer. Met de witte primer worden mijn wimpers nog voller en langer. Als er weer een leuke aanbieding is koop ik dit duo zeker weer opnieuw!

Rimmel Insta Fix&Matte poeder
Zoek je een poeder wat je make-up fixeert, maar ook je huid matter maakt? Dan is deze poeder van Rimmel echt heel fijn! Het is overigens de tweede die ik heb opgemaakt. Ik heb momenteel een poeder van Essence in gebruik, maar zodra er weer een leuke actie is op Rimmel make-up dan wil ik deze zeker weer hebben!

Lancome Fix It Forget It
En echt de allerfijnste fixingspray die ik ooit heb gebruikt is deze van Lancome. Mijn make-up blijft de gehele dag mooi en goed zitten! Hij is behoorlijk prijzig helaas.

Wat heb jij de afgelopen maanden allemaal opgemaakt?

*Dit artikel bevat ontvangen producten.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *