Mijn opgemaakte producten van maart & april 2020

IMG_1571-01

Het lijkt al weer een eeuwigheid geleden, mijn laatste opgemaakt artikel. Tijd om te laten zien welke beautyproducten ik allemaal weer heb opgemaakt in maart en april. Kijk je mee?

IMG_1572-01

Andrélon Glans & Care Shampoo & Conditioner
De Andrélon Glans & Care lijn heb ik graag gebruikt en was ook niet nieuw voor mij. De producten ruiken heerlijk en verzorgen mijn haar goed. Wel merk ik dat mijn haar sneller vet word, dus na 2 dagen moet ik het zeker weer wassen.

IMG_1573-01

L’oréal Elvive Extraordinary Clay Shampoo & Conditioner
Uiteraard maakte ik ook dit duo weer op. Naast de verrukkelijke geur, werken de producten echt top voor mijn haar en zorgen ze ervoor dat ik het minder vaak hoef te wassen. Dit is echt een lijn waarvan ik hoop dat het nooit uit het assortiment wordt gehaald.

IMG_1574-01

Etos Micellar Water
Als je mijn opgemaakt artikelen volgt, dan weet je dat ik gek ben op de reinigingsproducten van Etos eigenmerk. Aangezien mijn producten op waren, besloot ik weer een nieuwe voorraad in te slaan. Maar eenmaal in de winkel kwam ik erachter dat de verpakkingen zijn veranderd. Fijn, ik vind het een stuk ‘luxer’ ogen dan de oude blauwe flesjes. Eenmaal thuis merkte ik al snel dat ook de inhoud is aangepast, want het micellar water ruikt heel chemisch, niet prettig. Het product werkt wel zoals voorheen, maar ik merk dat ik de geur heel onprettig vind. Dat weerhoudt mij er ook van het product weer te kopen. Jammer!

IMG_1575-01

Handzeep Etos Cedarwood & Rosemary en Rituals Happy Buddha
De handzeep vliegt er hier thuis momenteel doorheen. Niet alleen omdat wij nóg vaker onze handen wassen, maar ook omdat wij allemaal meer thuis zijn. Beide geuren zijn heerlijk. De Etos handzeep heel goedkoop en de Rituals handzeep iets prijziger. Van de Etos handzepen ben ik momenteel 2 andere geuren aan het proberen.

IMG_1576-01

Dove Go Fresh deodorant
Ik ben gek op de deodorant van Dove en deze geur met appel en witte thee vind ik ook erg fijn. De deodorant beschermt mij vrijwel de gehele dag van nare geuren en zweetplekken. Voor mij momenteel geen ander merk meer.

IMG_1577-01

The Body Shop Almond Milk & Honey Shower Cream en Hema Shower Mousse
Ik ben dól op de Almond Milk & Honey lijn van The Body Shop. De geur is heel wat anders dan de zoete geuren die wij gewend zijn van het merk, maar dat maakt het juist ook zo lekker. Deze komt er zeker weer opnieuw! De Hema Shower Mousse kocht ik een aantal maanden geleden in een setje. Een fijne geur, maar ik heb lekkerdere!

IMG_1579-01

Hema B.A.E no more spots concealer & Makeup Revolution Conceal en Define
Nu ik meer thuis ben moet ik eerlijk bekennen dat ik mijn foundation niet meer heb aangeraakt. Al weken niet meer. Ik gebruik nu veel concealer en bedek hiermee de onzuiverheden op mijn gezicht. Beide opgemaakte concealers vond ik erg fijn en goed betaalbaar. Ze dekken mooi en matchen perfect met de kleur van mijn huid.

Yves Rocher Feel Stronger Mascara & Lancôme Hypnôse Mascara
De Lancôme Hypnôse Mascara gebruik ik al heel lang en blijft erg fijn.  Het maakt mijn wimpers langer, voller en separeert ze mooi. De Yves Rocher mascara was een twijfelaar. Ik had het erbij gepakt omdat mijn mascara op was en ik was niet gelijk onder de indruk. Maar na een paar dagen het gebruikt te hebben kon ik het wel waarderen. Voor een simpele, neutrale look is de mascara prima. Het maakt mijn wimpers zichtbaar langer en voller, maar verwacht geen verbluffend effect.

Wat heb jij de afgelopen 2 maanden allemaal opgemaakt? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit artikel bevat ontvangen producten.

Comments

  1. Frederique says

    Ik maak niet zo heel veel op hier. Mijn mascara ging wel op terwijl ik die al eeuwen had haha en onze shampoo en conditioner, ook van Andrélon Glans & Care.

  2. Caroline says

    Ik maak niet zoveel op. Ten eerste heb ik heel veel spulletjes om uit te kiezen en ten tweede ben ik daar ook best zuinig op. Er gaat hier dus niet zoveel doorheen. Okay, op de tandpasta na dan.

  3. Mieke | Miek's Mind says

    Milk & Honey heb ik ook opgemaakt van TBS! Mijn micellair water is daarnaast gisteren opgegaan van Garnier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *