Mijn opgemaakte producten van mei & juni

img_8255-01

We naderen alweer het einde van de maand en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuw opgemaakt artikel. De afgelopen 2 maanden maakte ik voornamelijk producten voor het lichaam op. Kijk je mee?

img_8256-01

Andrélon Ochtendboost Douchegel Groene Thee & Kokos Water
Andrélon bracht inmiddels alweer een aantal maanden geleden nieuwe douchegels uit, de Ochtend Boost Douchegels. 3 verschillende geuren waar een langdurige geur vrijkomt bij aanraking op de huid. Groene Thee & Kokos Water vond ik heel fijn om te gebruiken onder de douche. Een lichtzoete, frisse geur die perfect is voor de lente. Erg lekker!

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Shower Gel
Veel geuren van The Body Shop vind ik erg lekker, maar deze nieuwe geur is toch wel mijn absolute favoriet geworden. Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss (een mond vol) is een heerlijke zoete geur. Deze ga ik absoluut weer opnieuw kopen!

Rituals The Ritual of Dao Foaming Showel Gel
De kennismaking met deze geur zal ik nooit meer vergeten. Dat was in het ziekenhuis, toen wij dag en nacht bij mijn liefvader waren. Ik kocht daar in het winkeltje de body butter uit deze lijn. Deze geur zal mij altijd terug doen denken aan die moeilijke tijd. Maar ergens vind ik het ook wel fijn. Dit is mijn favoriete lijn van Rituals dus er zal zeker weer een nieuwe komen.

img_8261-01

Dove Beauty Finish Deodorant
Deze zijn natuurlijk niet nieuw meer, want ze komen vrijwel altijd voorbij in mijn opgemaakt artikelen. Dit keer maakte ik 2 bussen op. Deze geur vind ik heel fijn en de Dove deodorants beschermen mij goed!

img_8262-01

L’oréal Elvive Extraordinary Clay Shampoo & Conditioner
En ook deze 2 producten zijn geen verrassing meer. Ook deze shampoo en conditioner van L’oréal komen altijd voorbij. Ik blijf dit een fantastische lijn vinden voor mijn droge haar wat tegelijkertijd ook erg snel vet wordt.

img_8263-01

GUHL Herstel & Balans Shampoo & Conditioner
Ook deze nieuwste lijn van GUHL is al meerdere malen voorbij gekomen in mijn opgemaakt artikelen. De geur is heerlijk en de producten doen beide wat ze moeten doen. Je leest hier de volledige review.

img_8269-01

The Body Shop Spiced Apple Foaming Bath
Gezien het feit dat wij binnenkort geen bad meer hebben en omdat deze fles al een tijdje open stond, moest ik dit product voor in bad opmaken. Spiced Apple is helaas limited edition, maar enorm lekker voor in de wintermaanden. Hopelijk komt deze geur ooit weer een keer terug in het assortiment.

img_8270-01

Etos Cleansing Tonic & Eye Make-up Remover Cleansing Lotion
Voor het verwijderen van mijn make-up gebruik ik de laatste maanden heel graag deze budget producten van Etos. Het verwijdert mijn make-up in een handomdraai en reinigt mijn gezicht heel goed! Daarnaast reageert mijn huid ook fantastisch op de producten en zijn ze enorm betaalbaar. Ik heb alweer een nieuw setje in gebruik!

img_8272-01

Kruidvat Keratin Hair Repair Ant-klit Spray
En als laatste deze anti-klit spray van Kruidvat. Ik gebruik dit altijd na het wassen van mijn haar. Het werkt fantastisch, maar let er wel op dat je het enkel sprayt op de lengte van je haar en niet op de aanzet. Mijn haar wordt anders enorm vet en dat is natuurlijk niet wat ik wil!

Wat heb jij de afgelopen maanden allemaal opgemaakt?

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Als je het zo allemaal bij elkaar ziet, dan is het tóch best wel een hoeveelheid aan opgemaakte producten. De GUHL Herstel & Balans Shampoo & Conditioner is bij mij toevallig bijna op, vind de geur heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *