Mijn opgemaakte producten van november, december, januari & februari 2020/2021

IMG_2409-01

Het lijkt al een eeuwigheid geleden mijn laatste opgemaakt artikel. De allerhoogste tijd dus op mijn opgemaakte producten te laten zien. Dit keer van de afgelopen 4 maanden. Kijk je mee?

IMG_2410-01

Dove Beauty Finish Deodorant
Het blijft een favoriet hoor, de Beauty Finish deodorant van Dove. Naast de fijne geur zorgt de deodorant er ook voor dat mijn oksels de gehele dag zijn beschermd tegen nare geuren.

Adidas Deodorant
Ik sla producten die ik dagelijks gebruik altijd flink in, maar mijn deodorant was toch op. Na wat zoeken in mijn kast kwam ik deze deodorant van Adidas tegen welke ik ooit eens ontving in een perspakketje. En eigenlijk ben ik blij verrast. Bij Adidas denk ik altijd aan extreem fris en zo rook de deodorant ook wel, maar dan op een fijne subtiele manier. En ook beschermde de deodorant mij ook goed tegen nare geurtjes. Ik zou deze zeker opnieuw kopen!

IMG_2413-01

Rituals Sweet Jasmine Hand Wash
Handzeep gaat er hier hard doorheen. Deze van Rituals uit de Private Collection rook heel luxe, vrouwelijk en lichtbloemig. Maar de luxe verpakking doet het hem voornamelijk, want dat staat natuurlijk prachtig bij de wasbak.

Etos Handzeep
En ook de handzepen van Etos eigenmerk vind ik erg fijn. Ik maakte dit keer 2 keer de Cedarwood & Rosemary op, maar er zijn nog meer geuren in de collectie waar ik gek op ben. Ze zijn enorm betaalbaar en als ze nog gevuld zijn staan ze ook erg mooi bij de wasbak.

IMG_2414-01

The Ritual of Tsuru Shower Foam
Ik ben zó gek op deze geur en des te meer baal ik dat dit een limited edition was. Wat mij betreft mag deze lijn vast in het assortiment, maar helaas.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Gel
Ook deze lijn van The Body Shop vind ik erg lekker, maar wel enkel in de winter. Het is een vrij aanwezige geur waar je persoonlijk echt van moet houden. Mijn uitgebreide review kun je hier terugvinden.

Treaclemoon Warm Apple Pie Hugs
Het is lang geleden dat ik iets opmaakte van Treaclemoon, maar sinds Sofie ook graag mijn doucheproducten gebruikt gaat het een stuk sneller. Wij maakten samen deze flinke fles op. Dit blijft één van mijn favoriete geuren van Treaclemoon.

The Body Shop Early Harvest Raspberry
En ook deze lijn van The Body Shop is jammer genoeg een lijn die niet meer verkrijgbaar is, maar heel soms in de sale wil er nog wel eens wat verkrijgbaar zijn. Deze geur is zó verslavend. Ik kan hier uren boven hangen met mijn neus, haha. Wel mierzoet overigens, dus je moet er echt van houden.

IMG_2415-01

L’oréal Elvive Extraordinary Clay Shampoo & Conditioner
Ja, daar zijn ze weer. Mijn favoriete duo voor mijn haar. Ik blijf echt gek op deze producten. Ze ruiken heerlijk, het maakt mijn haar goed schoon, zacht en het zorgt ervoor dat ik mijn haar minder vaak hoef te wassen.

IMG_2416-01

Kruidat Micellair Water Waterproof
Dit Micellair Water van Kruidvat eigenmerk kocht ik voornamelijk door de aantrekkelijke prijs en de grote flacon. Maar na gebruik kocht ik gelijk weer een nieuwe, want ik ben erg tevreden. Het verwijdert mijn make-up in een handomdraai en mijn huid reageert er goed op.

Therme Hammam Massage Oil
Ik vind massageolie een van de meest verschrikkelijke producten wat er bestaat. Ik kan niet goed tegen vettige laagjes op mijn huid en de meeste massageolies laten dat natuurlijk achter. Deze massageolie van Therme heeft dat niet. De olie is vettig genoeg om goed te masseren, maar uiteindelijk trekt het laagje helemaal weg in de huid. Daarnaast is de geur ook heel fijn en niet te overheersend.

IMG_2418-01

The Body Shop Happy Go Lash Mascara
Wat betreft make-up heb ik dit keer weinig opgemaakt. Want doordat wij nu meer thuis zitten, draag ik over het algemeen ook minder make-up. Wel ging deze mascara van The Body Shop op. Een fijne mascara die zorgt voor lange wimper, maar waar je wel voorzichtig mee te werk moet gaan omdat het snel gaat klonten.

Max Factor Divine Lashes Mascara
De Divine Lashes Mascara van Max Factor is een nieuwe mascara van het merk. Ik wilde deze eigenlijk testen voor een review, maar na 2 dagen kreeg ik helaas een ontstoken oog (niet door de mascara) waardoor ik deze weg moest doen. Mijn eerste indruk was overigens goed, maar ik ga binnenkort de mascara toch weer opnieuw aanschaffen om mijn review af te maken.

Wat heb jij de afgelopen maand allemaal opgemaakt?

*Dit artikel bevat ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *