Mijn opgemaakte producten van september & oktober 2020

IMG_2124-01

De afgelopen 2 maanden heb ik weer een hoop heerlijke producten opgemaakt. Tijd om alles te laten zien! Kijk je mee?

IMG_2125-01

Garnier Micellair Water met Rozenwater
Micellair water blijft toch wel favoriet hoor wat betreft het verwijderen en reinigen van mijn make-up en huid. Dit micellair water met rozenwater van Garnier ontving ik eens in een Blux Box. Ondanks de rozengeur waar ik normaal gesproken niet zo gek op ben, kon ik de geur toch wel waarderen. Het verwijdert mijn make-up in een handomdraai en reinigt mijn huid goed. De fles is behoorlijk groot, dus ik kon er lang mee doen.

Lancôme Bi-Facil Visage
Ook maakte ik nog een twee-in-een make-up remover op van Lancôme. Je moet de fles eerst goed schudden voor gebruik, want er zit een soort olielaag in. Ook hiermee wordt mijn make-up in een handomdraai verwijdert, maar hiervoor geldt.. het is best aan de prijs! Dit was overigens een kleinere fles, ik gok iets van een probeerverpakking.

IMG_2126-01

Rituals Happy Buddha, Jing & Amsterdam
Rituals is nog steeds groot favoriet bij ons thuis, dus het kon natuurlijk niet anders dan dat ik hier weer een aantal producten van opmaakte. De Amsterdam collectie is echt heerlijk. Een hele andere geur dan wat ik normaal van Rituals ben gewend, veel zachter. Happy Buddha is bij ons beiden favoriet en de douche olie uit de Jing lijn vond ik persoonlijk niet heel fijn. Ik ben toch wel van het schuim en deze douche olie heeft dat niet tot nauwelijks. Uiteindelijk heb ik het gebruikt als handzeep omdat ik het toch op wilde maken.

IMG_2128-01

Andrélon Klei Fris & Zuiver Shampoo & Conditioner
Als je mijn opgemaakt artikelen volgt, dan weet je dat ik een groot fan ben van de Extraordinary Clay lijn van L’oréal Elvive. Tijdens mijn wekelijkse rondje in de Kruidvat spotte ik deze nieuwe lijn van Andrélon welke exact lijkt op mijn favoriete lijn. Dit moest ik natuurlijk proberen! De lijnen zijn vrijwel hetzelfde en hebben dezelfde werking op mijn haar. Heel fijn, want ik koop dit soort producten altijd in de aanbieding, dus ik kan nu afwisselen! De producten zorgen ervoor dat mijn haar minder snel vet wordt, waar ik al snel last van heb bij de meeste shampoos.

IMG_2132-01

L’oréal Elvive Extraordinary Clay Shamoo & Conditioner
Het was even goed zoeken in het schap, maar na wat speurwerk kwam ik erachter dat de verpakkingen zijn veranderd. Gelukkig maar, want ik was al bang dat deze lijn uit het assortiment zou gaan. En zoals ik altijd al zeg, ik ben razend enthousiast over deze producten. Heb jij net als ik een vette haaraanzet, maar droge punten? Dan is deze lijn ook iets voor jou!

IMG_2129-01

Dove Deodorant
Eigenlijk gebruik ik al jaren niks anders meer, want ik ben heel enthousiast over de deodoranten van Dove. Ze beschermen mijn oksels voldoende om een hele dag door te komen zonder nare geuren. Die met het appeltje is trouwens mijn favoriet.

IMG_2131-01

The Body Shop Winter Jasmine & Zesty Lemon Shower Gel
Niet alleen Rituals, maar ook The Body Shop is favoriet in huis. Want ook Sofie gebruikt de shower gels momenteel erg graag. Wij maakten samen de nieuwe Winter Jasmine en de Zesty Lemon Shower gel op. Van beide producten staat al een review online.

IMG_2134-01

L’oréal Paradise Extatic Mascara
Qua make-upproducten maakte ik dit keer enkel een mascara op. Ook een groot favoriet welke ik maandelijks op maak. De mascara brengt meer volume en lengte in mijn wimpers. Precies wat ik verwacht van een goede mascara!

Wat heb jij allemaal opgemaakt de afgelopen 2 maanden?

*Dit artikel bevat ontvangen producten.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *