Mijn opgemaakte producten van september, oktober, november én december

IMG_1146-01

Nu we bijna het einde van het jaar naderen, is het weer de hoogste tijd om mijn opgemaakte producten van de afgelopen tijd te laten zien. Dit keer van maar liefst bijna 4 volle maanden! Kijk je mee?

IMG_1149-01

L’oréal Elvive Extraordinary Clay Shampoo & Conditioner
Het kan niet meer anders, uiteraard maakte ik dit duo weer op. Naast de verrukkelijke geur, werken de producten echt top voor mijn haar en zorgen ze ervoor dat ik het minder vaak hoef te wassen. Ik blijf ze gebruiken, tot ik iets vind wat deze producten overtreft. Ik gebruik momenteel een shampoo en conditioner van GUHL, die ik overigens ook erg fijn vind!

IMG_1154-01

Dove Beauty Finish Deodorant
Nog een product dat uiteraard niet kon ontbreken. Mijn favoriete deodorant van Dove. Deze deodorant ruikt niet alleen lekker, maar beschermt mij ook goed tegen vervelende geurtjes. Ik maakte er trouwens 3 op in totaal!

IMG_1151-01

Rituals of Dao Handzeep & Etos Bergamot en Eucalyptus Shower Gel
Een handzeep van Rituals is altijd goed en de geur Dao is natuurlijk fantastisch. Ook de Shower Gel van Etos gebruikte ik als handzeep. Dat vond ik wel zo makkelijk aangezien er een pompje aan zit. Deze geur is heerlijk voor deze tijd van het jaar.

IMG_1153-01

Soul Secret Magic of Brazil Shower Nectar
Deze geur is zo waanzinnig lekker. Zoet, maar toch ook een tikkeltje warm. Lastig uit te leggen en ook echt een geur die je zelf zou moeten ervaren. Ik vond het heerlijk om mezelf hiermee te wassen, dus deze showergel koop ik absoluut weer opnieuw!

Dove Nourishing Secrets Awakenings Body Wash
Dit was één van de nieuwste lanceringen van Dove het afgelopen jaar. Een Body Wash met Green tea en Sakura Blossom. Een prima geur, maar verder vond ik het niet heel speciaal.

Rituals The Ritual of Tsuru Shower Foam
Daarenegen vond ik deze limited edition Shower Foam van Rituals wel heel erg speciaal. De geur is fantastisch! Kruidig en perfect voor de koudere dagen. De substantie van de Shower Foam is goud gekleurd, dat maakte het nog specialer! Deze ga ik snel nog even scoren, gezien het een limited edition is.

IMG_1156-01

Etos Micellair Cleansing Water
Ook dit product kwam het afgelopen jaar vaak voorbij. Een betaalbare micellair water die ook nog eens z’n werk goed doet. Dit blijft een favoriet!

IMG_1157-01

The Body Shop Camomile Gentle Eye Make-up Remover
Hier had ik al eerder een mini van waar ik erg enthousiast over was. Ik heb deze full size Eye make-up remover dan ook met veel liefde gebruikt. De kamille is heel zacht voor mijn ogen en het verwijdert mijn oog make-up in een handomdraai.

Tony Moly Vital Vita 12 Synergy Skin Toner
Eerder dit jaar schreef ik een uitgebreide review over de Tony Moly Vital Vita 12 lijn. De Toner was toen al mijn favoriet en nu heb ik het ook daadwerkelijk opgemaakt. De toner heeft een fijne gel textuur en wordt razendsnel opgenomen door de huid. Mijn droge huid wordt hier blij van.

L’Occitane Foaming Cleanser
Deze Foaming Cleanser van L’Occitane is een product wat ik eigenlijk al jaren gebruik. Het is een vaste stap in mijn doucheroutine. Mijn huid reageert er enorm goed op, zelfs nadat ik ontdekte dat er een klein beetje parfum in zit. Mijn huid is zacht, schoon en gehydrateerd na gebruik. Overigens heb ik maar een klein beetje nodig voor een flinke schuimlaag, dus het product is ook nog eens zuinig in gebruik.

philosophy Time in a Bottle 100% in-control Serum
Dit Serum van philosophy is een vergeten favoriet. En na het opruimen van de badkamer lade vond ik het weer. Tijd om het ook gelijk op te maken, want weggooien omdat het al te lang open is, is zonde. Mijn huid voelt na gebruik gehydrateerd aan en zonder dat ik het zelf door heb bescherm ik mijn huid al vroegtijdig. Wel is dit Serum enorm prijzig, dus snel opnieuw kopen zal ik het niet, mits er een leuke aanbieding is.

IMG_1148-01

L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara
Deze mascara is al vaker voorbij gekomen in mijn opgemaakt artikelen en blijf ik graag gebruiken. Mijn wimpers worden langer, voller en intenser. Er staat al een uitgebreide review van online mocht je benieuwd zijn naar het resultaat.

L’Oréal Perfect Match Concealer
Ik heb het afgelopen jaar vrijwel geen andere concealer gebruikt. De Perfect Match Concealer van L’oreal in de kleur Rose Ivory matched echt perfect met mijn huidskleur en heeft een prachtige dekking!

Wat heb jij de afgelopen tijd allemaal opgemaakt?

*Dit artikel bevat ontvangen producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *