Mijn opgemaakte producten van mei, juni, juli én augustus 2020

IMG_1801-01

De afgelopen maanden zijn er (ondanks de extreme warmte) weer een hoop verzorgings- en make-up producten doorheen gevlogen. Kijk je mee?

IMG_1805-01

L’oréal Elvive Extraordinary Clay Shampoo & Conditioner
We beginnen gelijk met mijn favoriete shampoo & conditioner. De flessen vliegen er hier doorheen. De shampoo maakt mijn haar goed schoon en de conditioner maakt het extra zacht. De combinatie van de producten zorgt ervoor dat ik mijn haren minder vaak hoef te wassen. Momenteel gebruik ik soortgelijke producten van Andrélon waar ik ook hèèl enthousiast over ben, maar daar zal ik de volgende keer alles over vertellen!

IMG_1802-01

Lancôme  Eau Micellaire Confort
Goedkoop is het niet, maar wel erg fijn in gebruik dit Micellair water van Lancôme. Het reinigt mijn huid goed, verwijdert mijn make-up in een handomdraai en is heel zacht voor mijn huid! Ik zou deze absoluut weer aanschaffen in een leuke aanbieding.

Etos Refreshing Tonic
In mijn laatste opgemaakt artikel kon je al lezen dat ik teleurgesteld was in de verandering van de Etos gezichtsverzorging producten. Ik gebruikte deze producten hèèl graag, maar helaas hebben niet alleen de verpakkingen een metamorfose ondergaan, maar ook de producten zelf. En dan met name de geur, want die vind ik écht niet aangenaam. Gelukkig was deze geur bij de tonic minder aanwezig, waardoor het een stuk fijner was om te gebruiken. Maar de oude vond ik veel prettiger!

Lancôme Bi-Facil Visage
Ook maakte ik nog een twee-in-een make-up remover op van Lancôme. Je moet de fles eerst goed schudden voor gebruik, want er zit een soort olielaag in. Ook hiermee wordt mijn make-up in een handomdraai verwijdert, maar ook hiervoor geldt.. het is best aan de prijs!

Lancôme Rose Sugar Scrub
De Rose Sugar Scrub is groot favoriet van mij en kwam al eerder voorbij in een favorieten artikel. Ik gebruik de milde scrub zo’n 2 tot 3 keer per week onder de douche en na gebruik voelt mijn huid zó zacht aan. Ook deze scrub is aan de prijs, dus mocht er weer een leuke actie zijn dan koop ik het opnieuw.

IMG_1807-01

Etos Handzeep Honey & Fig en Eucalyptus
De handzepen vliegen er momenteel doorheen hier in huis. Normaal wassen wij onze handen al vaak, maar nu natuurlijk extra vaak. Beide geuren waren heerlijk en fijn voor de handen! Ik vind de Etos handzepen goed betaalbaar en er zijn verschillende geuren verkrijgbaar. Inmiddels hebben wij alweer 2 nieuwe in gebruik.

IMG_1808-01

Dove Deodorant Invisible Dry, Invisible Care & Go Fresh
Ik gebruik al jaren de deodorants van Dove. Ze beschermen mij heel goed, al moet ik heel eerlijk toegeven dat tijdens de extreme warme dagen Dove ook niet helemaal haar belofte na kon maken. In plaats van 1-2 keer per dag sprayen moest dat toch wel minimaal 4-5 keer. Toch blijf ik enthousiast en zeg nou zelf, die warme dagen zijn er een paar in een heel jaar. Dus dat overleven we wel!

IMG_1811-01

Rituals Douche Foam
Natuurlijk maakte ik ook weer wat van Rituals op, 3 douche foams wel te verstaan. Hammam maken wij hier in huis eigenlijk altijd op en The Ritual of Jing was nieuw voor mij. Al vond ik deze exact hetzelfde ruiken als Dao Dao, terwijl ik er nu een olie van gebruik en die ruikt compleet anders. Overigens wel een lekkere geur!

IMG_1812-01

Treaclemoon Warm Cinnamon Nights
Treaclemoon blijft heerlijk en deze geur is bij ons 3en in huis favoriet. Zeker als het wat kouder is! Ook Sofie heeft deze douchegel héél graag gebruikt. En met zo’n grote fles kun je ook lekker lang doen.

The Body Shop Bath Blend Pear
Tijdens ons midweekje Centerparcs hadden wij een bad, dus uiteraard nam ik ook een aantal heerlijke badproducten mee. Onder andere deze nieuwe Bath Blend van The Body Shop. In totaal zijn wij hier zo’n 5 keer mee in bad geweest. De peer is echt een heerlijke geur. Mocht je benieuwd zijn, er staat al een uitgebreide review online.

IMG_1813-01

Bourjois Healthy Mix BB Cream
Als het aankomt op BB Cream, dan is deze Healthy Mix BB Cream mijn favoriet. Zeker met de warmere dagen heb ik geen zin in een volle laag foundation, maar deze BB Cream maakt mijn huid wel mooi egaal. De dekking is goed, maar voelt vooral heel luchtig en comfortabel.

Benefit Goof Proof Brow Pencil
Ik gebruik eigenlijk al jaren dit wenkbrauwpotlood en ik blijf er tevreden over. Met de schuine punt kun je heel precies een lijntje tekenen. Met dit potlood teken ik de vorm van mijn wenkbrauwen en met de bijbehorende wenkbrauwgel vul ik het op. Love dit duo!

L’oréal Paradise Extatic Waterproof Mascara
Ik ben dol op de normale versie van deze mascara, maar als ik internet mocht geloven dan is de waterproof versie nóg beter. Dat wilde ik natuurlijk wel uitproberen! Maar ik vind het een ramp. Mijn wimpers worden heel plakkerig en het is een drama om de mascara te verwijderen. Doe mij maar gewoon de normale versie!

Etos Make-up Fixing Spray
Deze budget Etos Fixing spray had ik al een tijdje liggen, dus besloot ik maar eens te gebruiken. Op zich een fijne Fixing spray, maar naarmate ik het vaker gebruikte werd de fijne mist een harde straal. Heel vervelend en totaal niet handig! Ik heb de spray halverwege dan ook moeten weggooien.

IMG_1817-01

L’oréal, Hema, Maybelline & Revolution Concealer
Het was de hoogste tijd om al mijn geopende concealers eens op te maken. En dat kwam goed uit, want gebruikte ik geen BB Cream, dan gebruikte ik enkel concealer. Ik vind ze alle 4 even fijn. Ze matchen met mijn huidskleur, dekken goed en doen wat ze moeten doen.

IMG_1818-01

Rituals Happy Mist
Iets wat ik al jaren doe, een body mist sprayen op mijn kussen voordat ik ga slapen. Voor mij werkt het erg rustgevend en deze geur van Rituals is heerlijk om mee in slaap te vallen!

Wat heb jij de afgelopen maand allemaal opgemaakt?

*Dit artikel bevat ontvangen producten.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *