Opgemaakt juni

 

2015-06-25 11.23.55

Wat kan ik altijd intens genieten van opgemaakt artikelen. Stiekem vind ik het enorm leuk om een maand lang lege verpakkingen te sparen en het aan het einde van de maand alles op èèn hoop te gooien. Ik heb weer een aantal heerlijke producten gebruikt en versleten. Kijk je mee?

2015-06-25 17.27.23

GUHL pluiscontrole & veerkracht shampoo & conditioner
Ik denk dat ik inmiddels al niet meer hoef te vertellen dat GUHL mijn favoriete haar product is. De producten zijn al regelmatig te zien geweest in mijn favorieten artikelen, maar ook de laatste maanden in mijn opgemaakt artikelen. Ik heb enorm dik haar en met de meeste shampoos en conditioners gebruik ik daarom ook veel product, maar met GUHL is dat niet nodig. Daarnaast maakt het mijn haar enorm zacht en verzorgt het de punten net even iets meer.

2015-06-25 17.28.04

Rituals TAO TAI CHI shower foam
Sinds Sicco door heeft dat er nog meer lekkere douche geuren bestaan buiten het standaard geurtje dat hij altijd gebruikt, grijp ik regelmatig mis naar mijn producten. Deze douchefoam van Rituals moest ik eerlijk delen en stiekem vond hij hem iets lekkerder dan mij. Met de geur is niets mis, maar ik vind de roze en oranje variant net even iets lekkerder!

The Body Shop papaya showergel
Oeps, deze douchegel stond al enorm lang in de douche en moest echt opgemaakt worden. Waarom ik het steeds vergat, geen idee. De geur is erg lekker, vooral erg zoet. Perfect voor de zomer!

2015-06-25 17.28.34

The body shop glazed apple bodybutter
Ik kan me niet herrineren wanneer ik voor het laatst een bodybutter opmaakte. Glazed apple is samen met framboos mijn favoriete geur van The Body Shop. De bodybutter ruikt naar zoete appeltjes en alhoewel het een winter limited edition was, vind ik de geur heerlijk voor de zomer. Gelukkig heb ik nog een voorraad liggen, dus ik kan mij deze zomer nog flink insmeren met zoete appeltjes.

Balea haarmasker
Zo jammer dat Balea altijd limited editions heeft. Heb ik eindelijk een product buiten GUHL om voor mijn haren waar ik gek op ben, is het niet meer verkrijgbaar. Ik gebruikte 1 keer per week het masker in plaats van conditioner om mijn punten extra te verzorgen. Mijn haren voelde zijdezacht aan en de geur… MMM, die bleef ik na gebruik nog uren ruiken.

2015-06-25 17.29.09

Rimmel waterproof eyeliner
Al jaren is dit mijn favoriete eyeliner, ik heb er denk ik al wel zo’n 7 versleten. Dit is overigens ook het enige make-up product die ik in een waterproof variant gebruik. Eyeliner loopt altijd net even iets sneller uit bij mij en met de waterproof versie heb ik hier geen last meer van. Het kwastje heeft een fijn puntje waardoor de eyeliner erg makkelijk aan te brengen is.

2015-06-28 08.59.56

Etos nagellak remover met spons
Dit is echt mijn holy grail. Even je vinger in het potje stoppen en je nagellak is helemaal verdwenen. Zelfs glitter nagellak wordt makkelijk verwijderd. Je kunt ook vrij lang met het potje doen. Inmiddels is de nagellak remover helemaal blauw/paars geworden, wat voor mij een teken is dat ik het moet vervangen.

Alverde handcrème
Heel speciaal vond ik de handcrème niet, maar de kleine verpakking is wel handig voor in mijn tas. De handcrème ruikt wat bloemig, niets mis mee, maar ik ben niet altijd in een bloemetjes stemming.

2015-06-25 17.30.34

Yankee candles
Wie zegt dat Yankee candles niet lekker zijn met het warme weer? Juist wel! Ik heb een potje gemaakt met de perfecte zomerse geuren, zodat ik ze niet vergeet te gebruiken. Alle vier de geuren vond ik erg lekker, maar honeydew melon en pink sands waren de uitblinkers.

2015-06-25 11.24.35

Dit waren alweer mijn opgemaakte producten van juni. Ik krijg regelmatig de vraag hoe het komt dat ik zoveel op maak. Dat is heel simpel; ik heb meerdere douchegellen in de douche staan voor de afwisseling, ik gebruik iedere dag bodylotion of bodybutter, lak om de 2 dagen mijn nagels en ga zo maar door! 🙂 Op die manier vliegen de producten er zo doorheen.

Wat heb jij deze maand opgemaakt? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Liefs,

Priscilla

Comments

 1. says

  Heerlijke producten heb je opgemaakt, ik heb deze maand ook aardig wat opgemaakt voor mijn doen! Ik gebruik sinds kort ook Guhl, maar heb nog niet echt een mening erover.. Denk dat ik Aussie toch iets fijner vind voor mijn haar! Ik herken het, het aantal douchegels!

 2. says

  Super leuk! Ik hou ook echt van opgemaakt artikelen! Het lezen ervan vind ik heerlijk en ook het maken is helemaal leuk. Dat gevoel als je aan het einde van de maand al die lege verpakkingen verzameld, hemels haha!

 3. says

  Guhl heb ik eigenlijk nog niet geprobeerd qua shampoos, ik ga er zeker eentje aanschaffen. Oh de papaya geur is echt heerlijk met het warme weer!

 4. says

  Glazed Apple van The Body Shop is ook één van mijn favoriete geuren. Samen met die van Papaya. Toevallig dat je beide producten (geuren ;-)) hebt opgemaakt. Sowieso vind ik dat je veel hebt opgemaakt, knap!

 5. says

  Wat een fijne producten! Ik gebruik nu ook de Tai Chi showerfoam en vind hem heerlijk! De oranje en rode lijn vind ik ook erg lekker, maar deze vind ik voor s’avonds net iets lekkerder, hij gaat alleen zo snel op:(

 6. says

  Wat een fijne opgemaakte producten! Ik vind het ook altijd zo leuk om die producten op te spaden. Geeft een intens goed gevoel dat je ze hebt opgemaakt! Tenminste, bij mij wel. Ik heb voor het laatst dezelfde guhl shampoo en conditioner opgemaakt als jou! Ik vind hem zo fijn! Heb hem nu alweer in de badkamer staan.

 7. says

  Dat is mijn favoriete Rituals geur de laatste tijd! Wat grappig dat al die mannen zo gek zijn op die foams. Wes gaat altijd los daarmee, haha. Ik ze veel opgemaakte pareltjes die ik zelf ook heel fijn vind.

 8. Maxime says

  Heerlijke producten!!

  Ik kan niet wennen aan de nagellak remover met spons, misschien moet ik die van etos eens proberen. Van kruitvat eigen merk werkt die niet vind ik persoonlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *