Opgemaakt maart

2016-04-02 10.35.25

Toen ik mijn maandelijkse opgemaakt mandje bekeek schrok ik me een hoedje. Er zijn afgelopen maand zoveel producten doorheen gevlogen, van Yankee Candles tot aan haarproducten en huidverzorging. Kijk je mee naar mijn opgemaakte producten van maart?

2016-04-02 10.30.01

Lady Speed Stick wild fresias
Wat betreft deodorant zijn de deo sticks van Lady Speed Stick en Suave mijn favoriet. Deze varianten geven mij een schoner en frisser gevoel door de dag heen dan een normale deodorant. Ook heb ik minder snel last van plak oksels en ruik ik aan het einde van de dag nog lekker fris. Helaas zijn deze deo sticks alleen online verkrijgbaar dus ik moet snel maar weer een bestelling plaatsen!

2016-04-02 10.31.24

Clinique 7 day scrub cream
Je gezicht iedere dag scrubben is normaal gesproken niet zo goed voor je huid. Maar deze scrub van Clinique is zoals de naam al zegt wel geschikt voor iedere dag. De scrub is mild en maakt mijn huid lekker zacht. Ik gebruik de 7 days scrub cream iedere dag onder de douche en het product behoort dan ook tot mijn dagelijkse routine. Ik heb inmiddels alweer een aantal back-ups. Er zitten verder geen geur aan, wat ik overigens prima vind. Met deze tube van 100ML heb ik ongeveer 6 maanden gedaan.

2016-04-02 10.31.55

Garnier oogreinigingslotion waterproof make-up
Na een hele lange tijd had ik deze oogreinigingslotion er weer eens bij gepakt. Helaas ben ik iets minder tevreden dan dat ik eerst was. De reiniger verwijdert mijn oog make-up prima (ook waterproof make-up), maar helaas kreeg ik licht geïrriteerde ogen na gebruik. Ik denk dat de olie wat irritatie opleverde. Voorlopig gebruik ik het niet meer en ben ik over gegaan op een ander merk. Jammer, want ik was er altijd erg tevreden over!

Kiehl’s cucumber herbal alcohol free toner
Deze toner van Kiehl’s kwam al voorbij in mijn favorieten van februari. Dit is het eerste product van het merk waarmee ik kennis maakte en ik was direct enthousiast. Ik gebruik de toner na het verwijderen van mijn make-up. De toner is alcohol vrij, geschikt voor ieder huidtype en droogt de huid niet uit. Deze wil ik wel weer opnieuw gaan aanschaffen!

2016-04-02 10.33.05

GUHL pluiscontrole & veerkracht shampoo en conditioner
We weten inmiddels allemaal dat GUHL mijn favoriete merk is betreft haarverzorging. Ik heb deze producten dan ook graag weer gebruikt. De producten zijn zuinig in gebruik, maken mijn haren goed zacht en het belangrijkste, schoon! Ik heb de producten even ingeruild voor Dove, omdat ik deze aan het uittesten ben. Maar ik denk dat GUHL toch wel mijn grote favoriet blijft.

2016-04-02 10.33.39

The Body Shop Frosted Plum hand cream
Ik baal enorm dat ik de handcrème niet heb ingeslagen tijdens de sale afgelopen winter. De Frosted Plum lijn is momenteel mijn favoriet en de handcrème heb ik dan ook heel graag gebruikt. Het fijne aan deze handcrème is dat het niet alleen mijn handen zacht maakt, maar ook dat de crème snel intrekt en heerlijk lang te ruiken is. Hopelijk kan ik de handcrème weer scoren aankomende winter!

Etos nagellak remover met spons
Normaal gesproken ben ik niet zo een fan van de nagellakremover potjes met spons. Deze van Etos maakte mij wel fan! Ik plaats mijn vinger in het potje en de nagellak is zo verdwenen. Het scheelt tijd en het is super makkelijk. Vooral bij het swatchen van nagellak is dit erg handig, want dat neemt toch wel wat tijd in beslag. Ik heb deze altijd op voorraad.

2016-04-02 10.34.09

Andrèlon oil & care voedende crème
Na het douchen gebruik ik als verzorging altijd deze crème van Andrèlon. Ik kneed de crème in mijn haren op handdoek droog haar en spoel het niet uit. De crème is heerlijk verzorgend en maken mijn haren zacht en minder droog. Overigens zit er ook een heerlijke geur aan die nog lang te ruiken is. Deze is speciaal geschikt voor kroeshaar en droog haar. Ik heb nu een andere in gebruik, maar ik was erg tevreden over het resultaat.

2016-04-02 10.34.49

Balea handzeep Paradise beach
Wat kan ik genieten van de geuren die Balea altijd uitbrengt. Over de geur was ik erg tevreden, maar over de handzeep zelf niet. Helaas heb ik ontzettend veel product nodig om mijn handen te laten schuimen en schoon te maken. De zeep vloog erdoorheen. Zo zonde! Ik heb dit helaas al eerder gehad met een handzeep van Balea, maar toch blijft ik ze uitproberen. Gelukkig is de prijs niet hoog dus kan ik het ergens nog wel door de vingers zien.

2016-04-02 10.32.31

Yankee Candles
My Serenity, Waters Garden, Coastal Waters en Aloe water zijn heerlijke frisse geuren en perfect voor de lente. Aloe water is mijn grote favoriet en is het sterkst aanwezig. Ja, ik zal ze allemaal wel weer opnieuw willen branden, maar ik wil eerst mijn andere geurtjes opbranden.

Wat heb jij afgelopen maand allemaal opgemaakt? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Wow, wat heb je veel opgemaakt! Fijn dat jij zo’n goede ervaring hebt met de Lady Speed Stick. Bij mij werkt deze helemaal niet…Wat jammer dat je de handcrème Frosted Plum van The Body Shop niet hebt ingeslagen…Hopelijk is het voor jou snel december 😉

  2. says

    Wat vervelend dat je zo veel handzeep nodig hebt. Weet ik meteen dat ik die maar laat staan bij de DM. Wat een heerlijke geuren YC heb je opgemaakt! Ik gooi die verpakkingen maar meteen weg, want ze plakken zo erg haha. Ik ga ze vanaf nu ook maar bewaren. Het is toch wel leuk om te zien welke opgegaan zijn. Oh ik hou zoooo veel van die Frosted Plum handcrème! Hij is zo snel gegaan de laatste tijd, omdat alle collega’s naast mij mijn geurspoor steeds roken en dan ook wilden, haha!

  3. says

    De Clinique 7 day scrub cream klinkt erg fijn, hier ben ik wel benieuwd naar geworden! En de haarverzorging van Guhl vind ik ook erg fijn en betaalbaar, naast dat de producten ook nog eens heerlijk ruiken <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *