Opgemaakt maart

IMG_0282

Oeps, een beetje laat maar nog net binnen de grens. Mijn opgemaakt artikel. Het is iets minder dan gewoonlijk maar ik heb wel weer een aantal heerlijke producten opgemaakt. Kijk je mee?

IMG_0287

Andrèlon Keratine Repair 1-minuut masker – Ondanks dat je dit masker iedere dag kan gebruiken, gebruikte ik het zelf 1 keer in de week. Het verzorgt mijn haar enorm goed, maar als ik het te vaak gebruik worden mijn haren vet. Ik vond het een fijn masker en ben van plan deze wel weer opnieuw te kopen.

Garnier fructis colour last shampoo & crèmespoeling – Deze 2 producten heb je al vaker voorbij zien komen in mijn opgemaakt artikelen. Ik vind ze enorm fijn en vooral dat mijn haren zo lang lekker blijven ruiken. Ze zijn overigens te koop bij de Action voor een veel lagere prijs.

GUHL zilver shampoo – Ongeveer 2 maanden geleden verfde ik mijn haren. Een soort balayage maar dan met het grootste gedeelte blond. Om de gele gloed eruit te halen raden ze je aan om je haren met een zilver shampoo te wassen. Nou denk ik niet dat de shampoo hiervoor geholpen heeft, maar wat ben ik fan geworden van de producten van GUHL. Je haren ruiken ontzettend lekker, je hebt maar heel weinig product nodig en mijn haren voelen goed verzorgd en zacht aan.

IMG_0288

Therme Thai Jasmine shower satin – Oh wat rook deze douchegel heerlijk toen ik hem kocht. Op mijn spons was de geur echtr pas terug te ruiken wanneer ik heel veel product aanbracht. Beetje zonde, zo vliegt de fles er ontzettend snel doorheen. Ik zou deze niet meer opnieuw kopen, puur omdat ik het zonde van mijn geld vind.

Bourjois pamper me douchegel – Ik rook deze douchegel bij de Action en het deed mij ergens aan denken. Aan wat wist ik nog niet, maar ik nam hem mee. Eenmaal onder de douche besefte ik het, mijn oma had vroeger een geur die me hier erg aan doet denken. Het ruikt naar heel veel bloemetjes, erg lekker!

IMG_0289

Garnier micellair reinigingswater – Oh wat ben ik dol op dit product. Het haalt al mijn make-up er van af, zelfs waterproof. Omdat je maar heel weinig hoeft te gebruiken doe je mega lang met een fles. Ik heb inmiddels al weer een nieuwe aangebroken.

Balea reinigingsdoekjes – Deze reinigingsdoekjes van Balea gebruik ik altijd om make-up swatches van mijn arm af te halen. Lekker makkelijk en ze ruiken ontzettend lekker. Ze doen hun werk prima!

Balea wasgel – En uiteraard kon mijn favoriete product niet ontbreken. Ik gebruik deze wasgel altijd onder de douche, heerlijk om je gezicht mee te wassen en ook erg belangrijk!

IMG_0290

Yankee candles – Normaal gesproken gaan er maandelijks een hoop Yankee candles doorheen. Afgelopen maand stond mijn hoofd er niet naar en heb ik enkel deze geurtjes opgebrand. Aloe Water is mijn favoriet, zo lekker!

Dit waren mijn opgemaakte producten van maart. Zoals ik al zei, niet heel veel dit keer maar wel weer een aantal heerlijke producten.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Comments

 1. says

  Ik heb de Therme Thai Jasmine Shower Satin ook, hij ruikt inderdaad erg lekker! Ik heb het product echter nog niet getest, dus ik weet nu een beetje wat ik kan verwachten hihi :o. Super leuke opgemaakt spulletjes!

 2. says

  Toch weer een hoop opgemaakt vind ik! Ik ben ontzettend benieuwd naar de Guhl producten, hoe jij het omschrijft wil ik meteen naar de winkel rennen.

 3. says

  Heerlijke producten heb je opgemaakt deze maand. Volgens mij is de geur van Garnier fructis colour last shampoo & crèmespoeling erg lekker, deze ga ik even onthouden.

 4. says

  De Bourjouis Pamper Me douchegel ziet er superleuk uit, ik ga deze zeker eens halen! 🙂 En Garnier micellair reinigingswater is echt geweldig, ik gebruik hem zelf ook sinds kort en ben een trouwe aanhanger 🙂 LIefs! x

 5. says

  Ik vind het toch best weer een hoop wat je hebt opgemaakt deze maand 😉 Ik ben erg benieuwd naar het reinigingswater, heb er al veel over gehoord maar zal het binnenkort toch eens aanschaffen. De shampoo’s van guhl gebruik ik zelf ook erg graag, de geur is zoo fijn!

 6. says

  Leuke producten heb je opgemaakt! Ik weet nog wel dat ik vroeger bijna alleen maar douchegels van Bourjois gebruikte, misschien moet ik er weer eens een keer één aanschaffen 🙂 En het micellaire water van Garnier heb ik ook, erg fijn inderdaad!

 7. says

  wauw fijne opgemaakte producten, ooh my ik moet nu echtt weer naar duitsland voor Balea! Ik vond et 1 minuut masker ook fijn tot ik het inderdaad te vaak ging gebruiken, vet explosie hahah. Ook weer heerlijke Yankees.

 8. says

  De Garnier shampoo gebruikte ik ‘vroeger’ ook veel! Helaas kreeg ik na een tijdje snel vet haar van deze shampoo en conditioner en gebruik ik m nu dus niet meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *